niti je čudno, sramotno ili nenormalno u kvalifikacijama ispasti od prvaka Grčke i Češke za jedan gol — Zambatine škude
Iskreno, mene utakmice protiv chelsea i Milana ne zanimaju. Mene samo zanima da dinamo pobjeđuje pa pobijedio on Milana, chelsea, parka ili moldea — Ludovic IX
uzet ćemo europski trofej, 97,5 % vjerojatnosti da će bit jedini u našim zivotima( ja imam 45) . — Ludovic IX
Ti si već 5 puta rekao da ako izgubimo titulu, rezati ćemo budžet. Možda i hoćemo za 5-10 milja ali nećemo za 30. Prodavali smo prije, prodavat ćemo i sutra. Popunit ćemo budžeta nekako a Europu ćemo igrati, nadam se minimalno EL skupinama. — Ludovic IX
Ukratko, nek mi prodjemo park, pa sljedećeg protivnika. Dok sanjamo, dobro je. — Ludovic IX
Poštujem tvoje mišljenje. Slažeš li se ipak da je puno veća satisfakcija dobiti Chelsea nego PAOK? — Captain America
Ta Chelsea je trenutno 11. momčad premierlige, a u tom istom natjecanju igra četveroplasirana momčad premierlige, koja ima 20 bodova više od kluba iz londona i ukoliko dinamo prođe PAOK, možda nam bude sljedeći protivnik. — db-izbjeglica
Mislim, izjavljuješ da je hrvatski kup po važnosti ispred europskog natjecanja. — db-izbjeglica
Ipak, isto tako nije zanemariva cinjenica da te osvajanje Konferencije vodi i u kvalifikacije za Ligu prvaka ako tako izabere klub.Jučer sam kolegi Eduardu objasnio svoj stav. Postoji realna šansa da ostanemo bez naslova, a kup nas vodi u EL za koju se spominjao povećani nagradni fond u odnosu na ovu sezonu. Ipak je veća šansa doći do EL preko kupa nego preko osvajanja ECL. — Captain America
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.