↪Mali Zeus ma ne kažem da nisu dobro pokrili izbore, nego meni rečenice tipa: "... Mislin, složit ćeš se da je Dinamo dominacijon uništava ligu..." I takve gluposti me odma natjeraju da ugasim... Ne kažem da si on nije frend sa Globanom nego da je dio kolektivnog ludog slijepila sa juga — mali M
↪Mali Zeus Vidis meni je Tribina dosta bolja. UPU mi je vise nekako format za siroke mase sa puno vise sadrzaja, dok s druge strane decki s Tribine puno vise analiticki promatraju stvari, sto je i logicno jer svi rade kao analiticari za neke klubove osim Zizija koji je komentator. Cak ni nisam primijetio neku ocitu subjektivnost osim Pausica koji je zaposlenik kluba pa je potpuno subjektivan uvijek kad prica. Korda i Miho su mi pristojni u svojim analizama, naravno vidi se u detaljima za koga naginju, ali to mi ne predstavlja problem jer smo mi svi navijacki obojani u neku ruku — Maki2
↪Mali Zeus Sto se Vargatea tice svi su imali negativno misljenje o sudackoj komisiji i sucima, ali nisu smatrali da je prvenstvo neregularno. Detalj koji su fino poentirali je da se suci u zadnjoj cetvrtini prvenstva jako libe davati zute kartone. Mislim da 12 Rijekinih igraca cak ima po 2 zuta kartona sto nije normalno. Bas su Miho i Pausic rekli da je Livaja prosle sezone, zadnju utakmicu prije zadnjeg kruga prvenstva igrao sa Hajdukom protiv Gorice i da je u toj utakmici vec bio na rubu 3 akumuliranog zutog. Fast Forward, ponovno se po posljednji put Hajduk nalazi sa Goricom i Livaja jos uvijek nije dobio zuti. — Maki2
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.