• Crusades
    14.3k
    Kak ne bi bio prijavljen ak je u prvoj utakmici protiv Betisa ušao u igru...
  • NitkoBitan
    21.7k
    Dosta murije u blizinu Maksimira vec sad. Osjeti se da dolaze cigani neke vrste.
  • Jurki
    14.3k
    Osjeti se da dolaze cigani neke vrste.NitkoBitan

Hanzel i njegovi pajdasi.
  • NB86
    15.2k
    Kaze jakir na presici da osim ovih duze ozljeđenih jos uvijek nema ogija i bulata, ostali su na raspolaganju
  • Sunja86
    1.3k
    Znači ako Bernaue kojim slučajem ne mogne, jedina je opcija Živković, ili možda tek oparavljeni Šutalo u što ne vjerujem da će njega staviti
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    steta sto nisu malog Cvetka stavili na b popis za konferencijsku, vjerujem da bi bio puno bolje rijesenje od Zivkovica ali dobro nadam se da nisam u pravu.
  • Praskaton
    3k
    Ma samo da ga nedosanjana želja zonaša Despotov sutra ne zabije i sve je super :lol:
  • Marley
    2.6k
    Ajme upravo citam na SN, pisu Zivkovic umjesto Maxa ako ga ne uspiju osposobiti :yikes:
  • Krizy
    49.9k
    Bolje da Ristovskog stavi na stopera, a Kaneka na desnog beka.
    Živkoviću je samopouzdanje srušeno i nema smisla vraćati ga protiv PAOK-a.
    Strah od greške te sjebe i na seoskom turniru, kamoli neće protiv PAOK-a.
  • San Lorenzo
    18.4k
    steta sto nisu malog Cvetka stavili na b popis za konferencijsku, vjerujem da bi bio puno bolje rijesenje od Zivkovica ali dobro nadam se da nisam u pravudinamozivivjecno

Jel nije Cvetko bio u zapisniku za Betis?
  • Maksim Maksimirski
    6.9k
    Živković VS Živković
  • Droljo
    10.9k
    Vele da grci teže kombinatorici i posjedu što našem magu odgovara jer je to valjda jedina opcija u nogometu gdje on može nešto posložiti i iskontrirati. A ako im sakrijemo loptu na kratko možda se i oni pogube kao i mi u hnl-u kad zgledamo kao da smo se jučer skupili. I nula bude dobra sutra. Sam da ne spljugamo. Nadam se najboljemu!
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    je sad sam provjerio, moja greska :up:
  • Gelipter
    3.8k
    valjda su u Hiltonu jer je okolo sve puno murije koja regulira promet isto i Heinzelova također opsadno stanje. Strah od purgera. :eyes:

Sutra ih zgaziti nakon kaj protrnu od prve minute od huka sa sjevera.
  • Mr Anderson
    9.4k

Kako može Cvetko koji praktički nema niti jednu službenu seniorsku utakmicu na stoperu biti bolje rješenje od Živkovića koji ima polusezonu na vrlo visokom nivou?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.