• Dino
    5.8k
    Frajer najozbiljnije fura hajdukovu majicu dok vozi tramvaj. Valjda ga ljudi sazaljevaju pa zato nije bilo neugodnosti.
  • bbb medimurje
    5.3k
    Poslal mail tisku
    Sad slijedi i zetu.
    Sramota
  • Majki2111
    4.3k
    Poslao i ja Tisku. Kaj i ZETU šaljemo?
  • Navijač Dinama
    13k
    Dat ću vam istinit primjer o ovome čem se sad raspravlja,
    Ne znam da li znate odnosno da li ste culi/citali o tome sjećate li se prije par mjeseci kada je momak iz ZG(rodom iz navodno Metkovića) otišao u ST jer mu tata ima apartman i kada su ga upitali pajseri iz Makarske jel Dinamovac,on odgovorio ne,i kad su ga pitali da uzvinke onaj hajdučki slogan on je to uradio ali, i dalje samo zato sto je u ZG odrastao opet su ga uhvatili prebili poderali majicu i isjekli ga nožem po rukama
    Razlika je velika tamo u fritulagradu i u Zagrebu
    http://m.pogled.ba/clanak/petorica-u-makarskoj-tukli-i-ponizavali-27-godisnjeg-zagrepcanina/171851
  • Dino
    5.8k
    tjerali su ga da izvuce jos osobnu da ga slikaju i objave, a i prijetili su mu da ce mu iskopat oko ak to ne napravi
  • Kwedi
    3.9k
    Klupski muzej bi bilo fora otvoriti u sklopu stadiona.

Bar prostora ne fali...
  • Eduardo
    31k
    Klupski muzej bi bilo fora otvoriti u sklopu stadiona.

Bar prostora ne fali...
    — Kwedi

Sad kad si ovo spomenuo, ima još jedna super stvar koju je mislim prošle godine pokrenuo FC Inter. Pokrenuli su 'Hall of Fame'. Ne znam sad točno u detalje kako funkcionira ali su u nominacije i izbor uključeni svi, od navijača do medija i igrača (možda čak i iz svih kategorija), zaposlenika i suradnika, na kraju i oni iz postojeće dvorane slavnih koji su prethodnih godina izabrani.

Svake godine se bira po jedan član za svaku poziciju. Da bi bili kvalificirani, igrači moraju ispunjavati odredjene kriterije; upisati najmanje 60 natjecateljskih nastupa, imati osvojen barem jedan trofej s Interom i moraju biti u mirovini najmanje tri godine.

Na kraju lijepo bude ceremonija na kojoj se dodijele nagrade i to je to. Odlično.
  • Kwedi
    3.9k
    odlična stvar :up:
  • Kwedi
    3.9k
    ja bi recimo rado vidio dinamovu aplikaciju.

preko nje da se mogu kupovati suveniri i godišnje, produživanje članarine, sve vijesti/videa iz kluba i slično.

i još preko aplikacije imat svu statistiku vezanu uz klub i trenutnu statistiku dinama, dinama 2, juniora...
  • Eduardo
    31k
    nisi jedini. To bi bio BINGO!
  • deda
    48.5k
    S obzirom da vjerujem kako nas Vlatka, Amra, Tomislav, Krešimir, Mirko, Zdravko i Zoran svakodnevno pozorno čitaju siguran sam kako i to možemo očekivati u skoroj budućnosti.
  • marcio amoroso
    54.3k

Mirko nas 100 posto čita :lol: :lol: :rofl:
  • Crusades
    26.1k
    sta nije futsal dinamo imao/ima slicnu stvar?
  • Crusades
    26.1k
    9stxfmzjcs7lufax.jpg
    Evo sluzbene objave kluba o kalendaru za 2020.g.
    Moze se kupit od danas u fan shopovima i uskoro u webshopu.
  • Mali dioničar
    21k

Jako su se potrudili, ali meni su ipak draže fotke s utakmica od samih ilustracija.

Ali da je stil malo stripovski, je. Dobar kalendar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.