• sport
    5k
    Vlado Svilokos :groan: taj čovjek svakako želi ići na more i tako će ostati ili će morati prodati kuću u Pakoštanima.
  • NitkoBitan
    30.6k
    Odluka je na kraju ionako na glavnom sucuNORTE

Po snimkama koje su iscurile rekao bih da u tim situacijama glavnu rijec vode ljudi iz VAR sobe.
  • NORTE
    18.5k
    Po snimkama koje su iscurile rekao bih da u tim situacijama glavnu rijec vode ljudi iz VAR sobe.NitkoBitan
    Ok, možda, ali VAR znači asistent suca. Sudac donosi sud tj. odluku.
  • superhik
    12k
    Najbolja je stvar što je Tovarima ove sezone gotovo 40% utakmica sudio isti sudac.
    Onaj kojeg vole :lol:
  • Bruh
    1.1k
    Ove godine im idemo nabit najveće komplekse u zadnjih 20 sezona hnla ajmo po tu titulu sad još jače
  • Joza
    645
    Ova situacija bi mogla imati negativne posljedice za ekipu s juga jer ako se u sucima probudio neki inat mogli bi ih kaznjavat kartonima za svaki prigovor, lamatanje rukama ili startove koje su im u proslosti oprastali.
  • serbus
    5.2k

I zanimljivo kako nema grešaka na tekmama koje su dobili tamo "nikih problema".
  • sport
    5k
    Tovari su obavili ono što im je bio cilj a to je kaos.Ako osvoje naslov hvalit će se i dalje svojom borbom i onim svojim parolama a ako ne osvoje bit će opet isto jer eto opet im nisu dali a oni koji ih vode sve ove godine ostaju neokrznuti.
  • Sajla
    12.3k

Pa kak ne kužiš? Kad je pošteno suđenje, oni su dva-tri koplja iznad ostatka lige i glatko pobjeđuju :lol:
  • Mrvica
    4.1k
    Kako se vodstvo topi to je pritisak sve jači, Dinamo diše žestoko za vratom i znaju (iako neće priznat) da ne mogu protiv Dinama regularno, i ovo je jedini način na koji misle doći do titule... ALIII mi trebamo nastavit gazit i ne obazirat se na ovo, dokazat za vjeke vjekova koji klub je najveći klub u HR. Njihovo ponašanje nam samo treba biti motiv za gaženje svega na putu do kraja prvenstva, zgrabit i kup i sve.. Ajmo po tu duplu krunu, momci mogu i sposobni su za osvajanje. Mislili su da smo u raspadu. Počelo se slavit odmah na početku, svima oko sebe sam govorio da se spuste na zemlju jer se mrtvi broje na kraju i da se ne vesele prije vremena. Ma neee, nema šanse da stignete -7 u Zagrebu, -9 u Zagrebu i te fore. Zamislite čuda, bio sam u pravu. Ko visoko leti, asfalt je tvrd. :rofl:
  • Marcinko
    785
    Ovo se najlakše može smiriti tako da ih zgazimo u sred Splita.
  • Efes Pilsen
    12.4k
    Ne moramo mi, moze Istra opet :lol:
  • sport
    5k
    Kako su pobijedili Dinamo prvo kolo?Kod Petkovog penala igrač Hajduka ulazi u šesnaesterac prerano,nema ponavljanja (toVAR spava),2.gol Hajduka iz kornera nakon što pomoćni sudac ne maše zaleđe Livaje prema kojemu je upućena lopta i igrač Dinama izbacuje u korner(toVAR spava)To se zove pošteno suđenje i to je bio samo ogledni primjerak kakvo suđenje ima Hajduk u ovom prvenstvu.Sve je kulminiralo isključenjem igrača Varždina za milovanje Šarlije.Ni to im nije dovoljno jer su u smrtnom strahu neosvajanja lige pa posežu za medijskom hajkom(tu su jako dobro umreženi i organizirani svojim navijačima) na kojoj bi joj čestitali Milošević,Putin ,KOS,UDBA,FSB i ostale tajne službe.Smeće od kluba :vomit:
  • Ludovic IX
    9.5k
    Zašto niti jedan novinar ne izvuče te situacije i pita javnost da li bi bilo u redu da hajduk reagira i zbog takvog suđenja. Ipak su oni za poštenje..
  • GaijiZG
    2k
    Meni je žao normalnih navijača Hajduka. Vjerujem da su većina normalni, al čim bi nešto rekli ispali bi Mamićevci, i da mrze sve Hajdučko. Naš Hajduk je jugočetnička podvala normalnim tovarima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet