A i bilo bi dobro da se autom tamo može normalno ići, pogotovo ako su neke izložbe ili nešto — Nolifer
zato se i zove sportsko rekreacijski centar, jer to upravo uključuje jedno sa drugim, — Nolifer
Kako ćeš sportsku opremu nositi, a treba ti za natjecanje? — Nolifer
Odeš tamo u klub/restoran sa autom i vratiš se natrag doma jer imaš svoj prijevoz i ne trošiš dodatno novce na neki taxi :smile: — Nolifer
Ma koma su ovi vladajući, ali ulične su rasvjete trebali odavno zamjeniti u led. Meni je top vidjeti kako su kuće u kvartu praktički u mraku, a ulica rasvjetljenja. Prozor mi je isto otprilike u visini ulične lampe i po noći nemoram ni paliti svjetla po stanu.. bude ponekad iritantno i privlači horde kukaca. Kod ovih led lampi se kukci ne skupljaju, manje troše..Ja ne vidim downside led ulične rasvjete. — mali M
Ne ne serem da bih srao, realan sam samo — Nolifer
a pucanj u prazno bi bila trajna zabrana koja nije rješenje. — Nolifer
Ali gledajući jednu činjenicu, vidim da se čak preko 95 posto sportaša i ugostitelja žalilo na tu političku odluku gradske vlasti, jer su zaključili da će ih to uništiti i da žele staru regulaciju prometa. — Nolifer
Meni je top vidjeti kako su kuće u kvartu praktički u mraku, a ulica rasvjetljenja. — mali M
Sportska oprema koja ti ne stane u torbu je vec tamo. Ne nosis sa sobom kajak, kanu i camac. Ne nosis gol za nogomet, rukomet, i ne nosis kos na ledima. Ako nisi u stanju nositi sportsku torbu sa odjecom, rekete i loptu u rukama onda stari, sport nije za tebe. — jedan u nizu
ne, nisi realan ni malo. argument ti je potrosnja novca za taxi do ulaza na Jarun ili nosenje sportske opreme? — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.