• plavi72
    1.4k

Meni snimak kad psuje sliči na Karloganov glas ?!
    A na snimci se vidi da skače i vrišti pored 4. suca ?!
  • sport
    4.7k
    Pošto i četvrti sudac ima mikrafon mogu se čuti i vrištanja s hajdukove klupe tj, s aut linije jer je njih 5-6 stalno na nogama i pritišću suce.
  • plavi72
    1.4k

Jesu lopte spominjali ?
    post dana :love:
  • kibic
    1.2k
    Oni imaju one male zaljepljene na facu jel? To znači da se sucu magarad s klupe unosila u facu tolko da se čuju na mikrofon kaj sudac ima na svojim ustima.

Ak se pak to na snimkama vidi, onda suci postupaju po navodima Hajdukove klupe. Kak god okreneš, magarad si puca u noge.
  • Patak
    3.5k
    Zona ima utjecaja i treba ovo što je Eduardo predložio napraviti, prikupiti sve sudačke odluke u njihovu korist i objaviti ih ovdje. Neki medij će prenijeti..
  • Kepec
    7.2k
    bome nebu ni Edi na more.
    Ovo ljeto nema nam bolje neg na Jarunsko more.
  • sport
    4.7k
    Ne zaboraviti prerano utrčavanje hajdukovog igrača kod promašenog penala Petkovića
  • Mrvica
    4.1k
    I nakon svih ljudi šta su rekli da su sami sebi pucali u nogu, i dalje dolaze poruke sa cijelim snimkama da vidim da su u pravu. Ovo je već neka nova razina sljepoće, džaba je objašnjavat da su u krivu ako će i dalje gonit po svom. Nema smisla iskreno..
  • Zagi
    9.9k
    Nije poanta svega ovoga dokazati da su oštečeni u prošloj utakmici već oštetiti protivnike u slijedećim.
  • superhik
    12k
    Blagajna odavno presušila, euforija oko Perišića pala, klize na treće mjesto, možebitno ispadaju iz Kupa..., pa je Lukši i co. u interesu raditi ovakve spinove kako bi zamaskirali loše rezultate. Znaju oni na što se sirotinja pali.
  • sport
    4.7k
    Ima mora i u Šibeniku :wink:
  • Dzgšb
    1.6k
    tako je prava istina
  • javolimtebejako
    2.5k
    najjednostavnije receno sve u 1 recenici
    3
    kak vam se da uopće lamentirati o tim propalim gubitnicima. jedini gori od njih u licemjerju i lažima su prekodrinci. opasna su si konkurencija.
  • NORTE
    16.2k
    malo je to, zabilježene su svega 3-4 situacije. Ima tu puno više materijala.Eduardo
    Ja sam tamo ubacivao na sve što sam naišao, ne gledam utakmice drugih klubova.
    Ta tema je idealna za postavljanje svake značajnije situacije u kojoj se njima ide na ruku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.