daj ohladi brate... to stalno vriskanje o lažima i spinovima je već izlizano.. moja poanta je bila baš to što sam ti citirao, konzervativnost varira, ovisno s koje točke promatraš... morao sam zbrisati pola upisa jer sam shvatio da hranim trola. Moraš dat ljudima da imaju svoje mišljenje. Tvoj stav je u mnogo tema na ovom forumu ili "reci da sam u pravu" ili "ste svi u krivu".. baš si težak (da budem blag) u socijalno-ekonomsko-društvenim temama, za razliku od nogometa gdje imaš zbilja kvalitetne upise.. Morat ću te ignorirati na ovoj temi kao i na onoj drugoj, samo unosiš nemir i kaos... Živio ti meni...Liberalizam je konzervativniji od ljevice, kao što je desnica konzervativnija od liberalizma — Bosskovitz
daj ohladi brate... to stalno vriskanje o lažima i spinovima je već izlizano. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.