Tako sam i ja na Lokomotivi u Kranjči, neki deda s Dinamovim šalom je ismijavao sve igrače nakon kaj smo dobili gol. Rekao sam mu što ga ide, a nakon kaj smo izjednačili, njegova reakcija je bila - napustio je tribinu — rioda
Mozes reci da sam tvrdoglav.
Ali ja i dalje ostajem kod toga da Arber Xoxha nije igrac za Dinamo.
Gol Betisa nebi dosao da on nije lutao i zasmetao Perkovicu. Koji je ocito fin decko da je dosao Riletu dreknuo bi Rile i njega i loptu odnio u aut.
Par puta je onaj njegov bicikl i izgubljena lopta.
Gol je uspjelo prolaz jedan od deset pokusaja.
Onaj ponisteni penal je pokazao svoju klasu , savrsena lopta i umjesto da udje i jednostavno poentira on pada na nos i nagazi stopera...
Predugo za ozbiljan nogomet pimpla i drzi loptu, zadnjih deset minuta je dva puta toliko vukao u sredinu dok nije izgubio i ide ti kontra.
Tako da ja kad vidim njegovu glavu dolje. Nije mi razina Dinama.
Pogotovo ako ga kompariram sa Pjacom i Brekalom — Ali
Gol Betisa nebi dosao da on nije lutao i zasmetao Perkovicu. — Ali
Ma fešta je, prošli smo Betisa, drago mi je zbog njega, zbog asistencije. Samo se nemogu oteti dojmu da ipak nije igrač za nas. Neka on bude presudan u borbi za titulu i nitko stetniji od mene.
Međutim, jednostavno mislim da nije "taj" i to je to... — Yovitssa
Da bar bude loš protiv Rijeke pa da možeš svima reći kako si bio u pravu da nije igrač za Dinamo — Paggini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.