Mr Anderson
Tako sam i ja na Lokomotivi u Kranjči, neki deda s Dinamovim šalom je ismijavao sve igrače nakon kaj smo dobili gol. Rekao sam mu što ga ide, a nakon kaj smo izjednačili, njegova reakcija je bila - napustio je tribinu — rioda
Mlađi referent
Mr Anderson
Yovitssa
Mozes reci da sam tvrdoglav.
Ali ja i dalje ostajem kod toga da Arber Xoxha nije igrac za Dinamo.
Gol Betisa nebi dosao da on nije lutao i zasmetao Perkovicu. Koji je ocito fin decko da je dosao Riletu dreknuo bi Rile i njega i loptu odnio u aut.
Par puta je onaj njegov bicikl i izgubljena lopta.
Gol je uspjelo prolaz jedan od deset pokusaja.
Onaj ponisteni penal je pokazao svoju klasu , savrsena lopta i umjesto da udje i jednostavno poentira on pada na nos i nagazi stopera...
Predugo za ozbiljan nogomet pimpla i drzi loptu, zadnjih deset minuta je dva puta toliko vukao u sredinu dok nije izgubio i ide ti kontra.
Tako da ja kad vidim njegovu glavu dolje. Nije mi razina Dinama.
Pogotovo ako ga kompariram sa Pjacom i Brekalom — Ali
Mr Anderson
Gol Betisa nebi dosao da on nije lutao i zasmetao Perkovicu. — Ali
Yovitssa
Mali Zeus
Ma fešta je, prošli smo Betisa, drago mi je zbog njega, zbog asistencije. Samo se nemogu oteti dojmu da ipak nije igrač za nas. Neka on bude presudan u borbi za titulu i nitko stetniji od mene.
Međutim, jednostavno mislim da nije "taj" i to je to... — Yovitssa
Yovitssa
Da bar bude loš protiv Rijeke pa da možeš svima reći kako si bio u pravu da nije igrač za Dinamo — Paggini
MarK
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.