https://www.index.hr/magazin/clanak/na-fejsu-osvanula-fotka-svjetla-u-tomasevicevu-uredu-navecer-nisu-svi-odusevljeni/2300359.aspx Na početku mandata im je svaki dan bio radni... — Captain America
mali su onaj "velebni" skup od par stotina aktivista na trgu Sv. Marka isti dan — Patak
Ja sam neki dan potrosio par sati trazeci dobar online alat u cilju da izbroji ljude na Dinamo - Gorica. Nisam uspio. Vjerujem da sam za izgubljeno vrijeme stigao sam prebrojati ljude. — Infinity
I sad s ovim tvojim, ucitao sam fotku na kojoj se jasno vide tri osobe, pise da ih je 5. — Infinity
Ako postoje neke dobre fotke sjevera i zapada dalo bi se rucno izbrojati. Tj izbrojati prazna mjesta.
Ja iskreno ne znam koliko recimo sektori na zapadu i sjeveru imaju sjedalica, ali dalo bi se to izbrojati. — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.