Meni pašu linkovi. Nema se vremena sve portale obilaziti pa ono najbitnije dobijem na zoni. Vijest pobjegne s naslovnice i ne uberem a ovako kad neko od kolega ostavi linak sigurno ću vidjeti.Ljudi, koji je smisao na forumu samo zaljepiti link od vijesti? Mislite da ekipa ne čita portale pa nisu naišli na neku vijest od Dinama? Bar uredno kopirajte članak. Ovako nema smisla....kvaliteta postova pada. Kao da sam na fejsu. — Majki2111
Jel mali Zivkovic ispao definitivno iz prvih 11? Znaci takav zajeb sto smo ga vratili.. tamo bi igrao jos polusezonu.. ovdje na klupi zacementiran nakon 2,3 tekme.. — LaznjakProsineckog
Bitno da su dnovinari i tovari objavili iz kuta di se ne vidi najjasnije. — NitkoBitan
Bitno da su se javile dežurne tovarcine da nešto negativno napisu o nama — BBB Sibenik
Ne sjećam se da je itko od dinamovaca srao po ovoj njihovoj sto tisuća koreografiji, čak sam i potiho pohvalio jer takve omaške se događaju kad imaš toliko ljudi i jebene papire, ali ne, Dinamo se ruga kad god se stigne. — Paggini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.