Pa zasto si onda pobogu bespogovorno branio jakira svih ovih dana ? Tada su za losu igru bili zasluzni igraci? Ili? — cibona
I prestani prodavati floskule. Kazes "postujem svacije misljenje" i onda u nastavku recenice pobijes taj prvi dio i kazes "ali ovo moze reci samo onaj tko nikada nije igrao nogomet". Ne vrijedaj, vise sam u nogometu od tebe, siguran sam. — cibona
Govorio sam da Jakiru trebaju dat pripreme — plavac173
Pogodio je sa postavkom na terenu, taktikom, pogodio je sa izmjenama — plavac173
Znamo svi dobro sto si govorio jer si svakome to dao do znanja. — cibona
Jakiru se nisu smjele dati pripreme nakon svih losih rezultata, ne znam zasto si ti mislio da treba — cibona
Nije bas tesko pogoditi postavku na terenu kada igrac protiv ovakve momcadi. — cibona
I dosta negative za danas! Konacno smo izgledali kao momcad i moramo to iskoristiti u nedjelju! — cibona
Sta cu kad sam branio Jakira na pripremama pa placam kaznu sad :joke: — plavac173
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.