• mali M
    8k
    e muka mi je kad se ovako stavi na papir kolko je nas uništilo što nemamo, ne vrhunskog, nego bilokakvog iole sposobnog SD. Sve je moglo bit tolko jednostavnije u životu, ali eto.. moramo se malo pomučiti ako hoćemo naš Dinamo..
  • Ginger Baker
    28
    Stoper je, po meni, potreban i to apsolutno tipa Lovren ili netko sa iskustvom i znanjem igranja u jačim ligama nego što je to HNL. Do sada nije bila politika da sami sebi razvijamo igrače već su to činile posudbe i druga momčad pa su oni bolji upadali u momčad koja je bila, tko god šta mislio, europska. Po tom pitanju sve češće se sjetim Dilavera. Svaki igrač kojeg imamo u momčadi vrijedi dvostruko više nego sličan kojeg dovodimo i tako treba gledati i dalje. Za nas, svaki naš vrijedi dvostruko (Ogiwara je nešto bolje odigrao nego bi Bočkaj?) i sto puta razmisliti prije nego se ikoga rješimo ili ga popljujemo.
    Pošto su svi naši kapaciteti trenutno na stoperima bacio sam pogled na naše napadače i ljetni prijelazni rok...Petković odlazi, ostaju Kulenović, Brodić, Emreli...već sada mi je muka...
  • Mr Anderson
    12.9k
    Nemamo glavnog čovjekaza transfere, sportskog direktora. Kak se kaže, puno babica-kilavo dijete. Skauti traže, kad nađu nekog onda to Strateg mora pogledati, ak se njemu sviđa, onda mora i Vlatkica pogledati i tak stalno u krug. I nitko za ništa ne odgovara.
  • plavac173
    2.6k
    Ne znam zasto ste otpisali Lovrena kad je (vjerovat cemo novinarima) SN objavio da su zvali u Maksimirsku 128 i da se odgovor Lyona ceka i da bi trebao doci do popodnevnih sati.
  • Peškaman
    7.4k
    Inače Robert Murić novi igrač Slaven Belupa
  • Mlađi referent
    13.6k

Ma kolega, toliko brzo idemo strmoglavo dole da sam čak postao optimist. Ovakve bruke, sramote i poraze na svim poljima ne može preživit nitko. Brzo će se miševi morat povući.

Izbori sami po sebi neće ekspresno riješiti stvar, ali su prvi korak da napakiramo klub našim i sposobnim ljudima. Više im se veselim sad, nego prije 2 tjedna. Dalje će se idioti sami međusobno pobit kad krene prebacivanje krivnje.
  • rioda
    9.3k
    Pa sigurno nije pametno staviti igrača koji ti je dosad skupljao mrvice, da od prve minute igra najtežu utakmice u ove sezone. Nema nikakvog plana, sve se radi stihijski, zato i dolazi do takvih odluka.
  • Orc123
    12.6k
    Kaj ocekivati od kluba u kojem ti jedna "gospodicna" odlucije o transfer politici, a garantiram da ne zna najosnovnija pravila nogometne igre. Dapace, mislim da ne bi znala nabrojati 20-25 igraca Dinama...jos smjesnije od svega je onaj, a nezz kak da ga nazovem a da budem pristojan, onaj Tomacic za kojeg ne znamo ni sta radi u klubu, nisam mu cuo ni glas i takav nam dize ruke Za i Protiv. Jedini sta nesto zna je Podnar, a i to je toliko siromasno da nije za razinu Dinama definitivno. A gadi mi se sve vise ovo i hvala dragom Bogu da sutra zavrsava ovo sranje od prijelaznog roka da ne slusamo vise jeftine populističke fore kako gledamo kapitalna pojacanja i da maksimalno radimo. Da, mozda ovi skautini rade ali cim to ode na visu razinu ovi samo poniste. Ali to je klasika u Dinamu, jedna stepenica gore, tri dole!
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Dajte prestanite prozivat ljude i pitat sta ako?? Na Zoni se dnevno nadrolji toliko stvari i kad bi svako nekome na nesto isao pisat oces prestat pisat ako nisi u pravu nece ostat niko.
    Haza nemoj se dat navuc bezveze, nastavit pisat, kome smeta neka preskoci.
  • Kruno
    978
    Evo pisu sportske nista od Loovrena.
  • Ivdzo11
    8k
    oni pisu da dolazi Laifis sutra
  • Facke
    6.3k

Pusti koj oni piseju. Dej si precitaj koj su napisali.
    Smesni su.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Ljudi od sad Ko mi ne Lajka komentar dabogda mu se tipkovnica zaglavila :rofl:
  • NitkoBitan
    29.2k
    Odlicno, nek dode Cipranin.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.