• javolimtebejako
    2.6k
    previse insajdera imamo...dolazak lorenza laporea ce sada kociti razvoj sanjina
  • mali M
    8k
    .dolazak lorenza laporea ce sada kociti razvoj sanjinajavolimtebejako

aaaaaaaaaaahahahahahahha!! možda ga uzme pod svoje mentorstvo! daj zamisli, jednom ćemo s ponosom govoriti ljudima oko sebe: "ja sam ti znao sanjina dok je tek počinjao na Zoni, a gledaj ga sada, najveća tračerica Europskog nogometa!"
  • kariola86
    109
    kako je vrbancic na popisu za betis ako je na posudbi u dubravi?
  • Keyser Soze
    14.9k
    Dvojna registracija
  • San Lorenzo
    20k
    Baš će izbori maknuti Upravu;) inače je 25 više od 35.Haza

Šta se događa ako šestorica od 35 prijeđu na stranu 25orke...kakav je onda odnos snaga?
  • Mr Anderson
    12.9k
    Dvojna registracija
  • Mr Anderson
    12.9k
    previse insajdera imamo...dolazak lorenza laporea ce sada kociti razvoj sanjinajavolimtebejako

Hahaha, da...evo, Miro nestao totalno, ali dolaze nove snage.
  • Facke
    6.3k
    Bitne da je Tironi napisal za Laifisa "da je gotove i da dolazi u Zagreb na medicinski". Jake teske mu je valda bile napisati upit i e-mail klubu iz belgije. Pa bi i on vec scera imal odgovor da od toga nis. Bitne da se siriju poluinformacije.
  • mali M
    8k
    Šta se događa ako šestorica od 35 prijeđu na stranu 25orke...kakav je onda odnos snaga?San Lorenzo

tih šest onda dobiva dvojnu registraciju
  • Mr Anderson
    12.9k
    Ono što znam sigurno i provjereno je da je Dekiju kuća skoro gotova. sad ide već i fasada i unutarnje uređenje. Malo iznad Maksimiramali M

Neki dan je pisalo da radi kuću za obitelj kraj Bosiljeva. To je valjda za svaki slučaj ak pređe u Hajduk.
  • CastAway1986
    3.5k
    Haza a što ako Bernauer ipak ne bude u početnih 11 protiv Betisa kao sto tvrdis da hoce , hoćeš onda sam sebe blokirati :lol: nekako vas ima previše tu na Zoni koji kao imaju neke informacije a jedino je Miro većinom sve pogodio..
  • E46
    1.6k
    Kolko sam upucen Miro napise samo kada je 100% siguran i nesto i kada je to to i zna se da ce bit tako.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Kolko sam upucen Miro napise samo kada je 100% siguran i nesto i kada je to to i zna se da ce bit tako.E46

To je točno. Ovi drugi izbace 10 insajderskih, jednu moraju pogoditi.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Neće Lovren doći, još jedan transfer jačeg igrača kojeg ova uprava nije realizirala.
  • mali M
    8k
    Neki dan je pisalo da radi kuću za obitelj kraj Bosiljeva. To je valjda za svaki slučaj ak pređe u HajdukMr Anderson

ma pišu bedastoće, ako ovdje na ploči radova piše: "Naručitelj: Dejan Lovren i Anita Lovren".. samo je to dost u tišini se samo počelo raditi, inaće uvijek se nađe neki kvartovski koji bi to proširio, ovo se dosta kasno skužilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.