• kariola86
    208
    kako je vrbancic na popisu za betis ako je na posudbi u dubravi?
  • Keyser Soze
    17.3k
    Dvojna registracija
  • San Lorenzo
    23.6k
    Baš će izbori maknuti Upravu;) inače je 25 više od 35.Haza

Šta se događa ako šestorica od 35 prijeđu na stranu 25orke...kakav je onda odnos snaga?
  • Mr Anderson
    15.6k
    Dvojna registracija
  • Mr Anderson
    15.6k
    previse insajdera imamo...dolazak lorenza laporea ce sada kociti razvoj sanjinajavolimtebejako

Hahaha, da...evo, Miro nestao totalno, ali dolaze nove snage.
  • Facke
    7.1k
    Bitne da je Tironi napisal za Laifisa "da je gotove i da dolazi u Zagreb na medicinski". Jake teske mu je valda bile napisati upit i e-mail klubu iz belgije. Pa bi i on vec scera imal odgovor da od toga nis. Bitne da se siriju poluinformacije.
  • mali M
    9.2k
    Šta se događa ako šestorica od 35 prijeđu na stranu 25orke...kakav je onda odnos snaga?San Lorenzo

tih šest onda dobiva dvojnu registraciju
  • Mr Anderson
    15.6k
    Ono što znam sigurno i provjereno je da je Dekiju kuća skoro gotova. sad ide već i fasada i unutarnje uređenje. Malo iznad Maksimiramali M

Neki dan je pisalo da radi kuću za obitelj kraj Bosiljeva. To je valjda za svaki slučaj ak pređe u Hajduk.
  • CastAway1986
    4.7k
    Haza a što ako Bernauer ipak ne bude u početnih 11 protiv Betisa kao sto tvrdis da hoce , hoćeš onda sam sebe blokirati :lol: nekako vas ima previše tu na Zoni koji kao imaju neke informacije a jedino je Miro većinom sve pogodio..
  • E46
    2k
    Kolko sam upucen Miro napise samo kada je 100% siguran i nesto i kada je to to i zna se da ce bit tako.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Kolko sam upucen Miro napise samo kada je 100% siguran i nesto i kada je to to i zna se da ce bit tako.E46

To je točno. Ovi drugi izbace 10 insajderskih, jednu moraju pogoditi.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Neće Lovren doći, još jedan transfer jačeg igrača kojeg ova uprava nije realizirala.
  • mali M
    9.2k
    Neki dan je pisalo da radi kuću za obitelj kraj Bosiljeva. To je valjda za svaki slučaj ak pređe u HajdukMr Anderson

ma pišu bedastoće, ako ovdje na ploči radova piše: "Naručitelj: Dejan Lovren i Anita Lovren".. samo je to dost u tišini se samo počelo raditi, inaće uvijek se nađe neki kvartovski koji bi to proširio, ovo se dosta kasno skužilo
  • austrijanac
    8.7k
    Dobar je Haza, ukazao je na neke cirkuse oko našeg kluba. Ne dirajte dečeca bez razloga.
  • mali M
    9.2k
    ma dobar je Haza da, al je tak pesimist u svemu da mi ga je teško čitati! ono, nešto kao obavezna lektira u školi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.