• DiddyGuela
    3.8k

Pitaj navijace Lyona sto misle o igrackim kvalitetama Lovrena, u oba mandata. On je njima ono sto je nama bio npr. Dino Drpic. Kiksmen. Sve u svemu, nepouzdan branic.

A o igrackim kvalitetama cu ti ponovit ko frendu iznad. Nekad smo imali losije od Lovrena a bili su među glavnim protagonistima uspjeha 2018. i 2019. godine. Mi se mozemo natrpat sa jos 16 Lovrena i dobit cemo nista. Igra i uspjeh se ne grade "lupanjem sakom od stol" i krpanjem momcadi veteranom upitnog motiva.

Mislim da sam rekao dovoljno na ovu temu. Ima drugih forumasa koji bi pisali... za mene Lovren - ne.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Pitaj navijace Lyona sto misle o igrackim kvalitetama Lovrena, u oba mandata. On je njima ono sto je nama bio npr. Dino Drpic. Kiksmen. Sve u svemu, nepouzdan branic.DiddyGuela

Zanimljivo da ga je kupio Liverpool i da je postao dokapetan Liverpoola.

Lovren nije na vrhuncu svoje karijere ali sa 34 nije ni na samom kraju i pored Boška, Živkovića, Bernauera bi sigurno bio pojačanje.
  • Ivanmtk
    1.6k
    Stvarno ćemo u igrački najlošijem Dinamu u zadnjih 15 godina podcjenjivati eventualni igrački doprinos Dejana Lovrena?
  • LaznjakProsineckog
    885
    Lovren - može, pomogao bi. Ali prvo nek vrati 3 milje eura koje je ukrao sa Mamicem nasem Dinamu.
  • Ivanmtk
    1.6k
    pa eto ima plaću preko 4 mil, doć će igrat za manje od milje.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Lovren prije svega vrlo vjerojatno neće ni doći u Dinamo tako da su vam svađe oko bilo čega nebitne.
  • jedan u nizu
    14.1k
    Mogu nama u obrani biti i Ruben Dias i Van Dijk i Gvardiol,
    ali mi cemo i dalje gledati atomski nogomet
  • sanjinlego
    4k
    Tražimo druge opcije .. Od Lovrena, za sad ništa! Lyon ne pristaje ni na sporazumni, ni na posudbu. Još će se nešto pokušati, ali teško ..
  • Muka
    357
    Dolaze nam izbori, šupci iz uprave i interesnih skupina bace mamac o dolasku Lovrena preko svojih plaćeničkih piskarala kako bi se voda zamutila i zamaskirali svoje zle nakane i bacili svoje trenersko čedo daleko od očiju problema. I budale se uhvate na ovo? Svaka čast svima.
  • Nogo
    8.4k

Možda je Vida slobodan.
    Jbt život i naša traženja 5 do 12.
    Potjeraj Jakira i igraj s ovime šta imaš!
  • sanjinlego
    4k
    Samo ranije da su poslali ponudu .. nije sve izgubljeno, ali teško .. samo da ne bude stvarno Krizmanić iz Gorice (ništa protiv dečka) ..
  • Maximo
    799

Dakle cipranin dolazi?
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Ma i Krizmanić bi bio pojačanje. Treba nam netko ko može glavom dobit pokoji duel.
  • BBB Sibenik
    6k
    Mene zanima jedna stvar koju ne mogu nikako razumit. Zašto i koji je razlog da Maxim ne igra? Ko je procjenia da ne zaslužuje 10min nikako odigrat u HNL u nekoj utakmici. Stalno tražimo nekakve stopere. Jel može neko postavit to pitanje našem treneru, zanima me odgovor?!

Edit: Al ne može bit odgovor “nema neki poseban razlog”
  • Peškaman
    7.4k
    Jebeš mi sve ako na kraju ni jedan ne potpiše.
    Heere we go,Kalaica...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.