• bbb medimurje
    4.2k
    Tražimo druge opcijesanjinlego

Kakve sad druge opcije? Pa nije ovaj iz Belgije dogovoren ak nis od lovrena?
  • Haza
    10k

Kakvi izbori dolaze. Di će IO blizak Barišiću tajno izglasati 35 skupštinara koji će dati glas Barišiću za novi mandat?
    Ah, ti izbori...
  • plavac173
    2.6k
    Pitaj navijace Lyona sto misle o igrackim kvalitetama Lovrena, u oba mandata. On je njima ono sto je nama bio npr. Dino Drpic. Kiksmen. Sve u svemu, nepouzdan branic.

A o igrackim kvalitetama cu ti ponovit ko frendu iznad. Nekad smo imali losije od Lovrena a bili su među glavnim protagonistima uspjeha 2018. i 2019. godine. Mi se mozemo natrpat sa jos 16 Lovrena i dobit cemo nista. Igra i uspjeh se ne grade "lupanjem sakom od stol" i krpanjem momcadi veteranom upitnog motiva.

Mislim da sam rekao dovoljno na ovu temu. Ima drugih forumasa koji bi pisali... za mene Lovren - ne.
    DiddyGuela

Bas strasno, ali ajde svega se ovdje moze procitati pa okej.
  • Muka
    357

Eee, da ti izbori, dobro si ti to skužio kako će biti.

Igraš bele ponekad?
  • Haza
    10k
    Izbori neće NIŠTA promijeniti. Možemo na tu temu nastaviti nakon izbora. Pa ćemo vidjeti tko je bio u pravu. Navijam da budeš ti, bez fige u džepu...
  • Muka
    357

A što bi ti to htio mijenjati pa se neće ništa promijeniti?
  • Ivdzo11
    7.9k
    Uz jasnu poruku: "ili jedan ili drugi, sigurno ne obojica".

Te dodatak: "Sve će biti poznato do kraja večeri..."

Kraj je večeri, ipak, došao, no konačni rasplet nije se dogodio. Večeras nam je, naime, stigla nova poruka: "Bit ćemo pamentniji ujutro..." Što u ovome času znači da se pokušava riješiti stvar s Lyonom oko povratka proslavljenog Vatrenog, a ako to propadne, Modri će krenuti prema Cipraninu.

Može li se dogoditi da se u klub vrati Dejan Lovren? "Ništa nemoj odbaciti, jer na tome radimo", zadnja je poruka u utorak navečer.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Večeras nam je, naime, stigla nova poruka: "Bit ćemo pamentniji ujutro..."Ivdzo11

Može li se dogoditi da se u klub vrati Dejan Lovren? "Ništa nemoj odbaciti, jer na tome radimo", zadnja je poruka u utorak navečer.Ivdzo11

Ovi "novinari" se dopisuju sa ChatGPTom.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Odličan PR da se kao pokušalo, ali eto, nije bilo vremena, Lyon je tražio puno bla, bla.

Inače, volio bih objašnjenje kako to u protekla dva roka mi nismo našli s kim bi se isplatilo ići u rizik i bacit lovu? Zašto gledamo igrače koji nisu vrijedni rizika?
  • PlaviDuh
    118
    Frend, inače agent nekim igračima mi je javio prije sat vremena da je s Lovrenom sve dogovoreno, da se ceka suglasnost Lyona
  • plavac173
    2.6k
    Odličan PR da se kao pokušalo, ali eto, nije bilo vremena, Lyon je tražio puno bla, bla.Mlađi referent

Komedija da netko misli da je u modernom svijetu moguce ovako nesto, sigurno Lovren i Lyon ne citaju nista o ovom sta se pise, mogli su onda i objavit da je Ronaldo rekao da zeli doci pa da se na kraju nisu uspijeli dogovorit sa Al Nassrom...

Zašto gledamo igrače koji nisu vrijedni rizika?Mlađi referent

A tko je vrijedan rizika dolaska u Dinamo Zagreb, u SuperSport HNL ako ne osvajac lige prvaka, premijer lige odnosno najbolje lige na svijetu (provjeri koliko utakmica tu ima i koliko je iskustva skupio) dokapetan jednog od najboljih klubova na svijetu, srebreni i broncani sa svijetskog prvenstva. Tko je vrijedan tog "rizika" onda? Igrac takvog CV-a nikad ne bi dosao u Dinamo a da isti nije hrvat.
  • sanjinlego
    4k

Tako je! Lyon pravi problem. Jednostavno ne žele ni sporazumni, ni posudbu. Kod njih je još veći kaos ..
  • Mlađi referent
    13.5k
    Komedija da netko misli da je u modernom svijetu moguce ovako nesto, sigurno Lovren i Lyon ne citaju nista o ovom sta se pise, mogli su onda i objavit da je Ronaldo rekao da zeli doci pa da se na kraju nisu uspijeli dogovorit sa Al Nassrom...plavac173

Prijatelju dragi, jasno je da postoji komunikacija, ono kaj ne postoji je iskrena želja da ga dovodiš. Pokušat ćeš ga sirotinjski dofurat za 50 eura i onda reći, a gle, ovi su sjebali, puno su tražili pa smo uzeli Cipranina, ali to je tu negdje.

A tko je vrijedan rizika dolaska u Dinamo Zagreb, u SuperSport HNLplavac173

Pa ja se slažem, ali tebi je očito moj komentar previše apstraktan da bi ga shvatio. Ako je vrijedan rizika, zašto onda ne baciš par milja na njega? Ako nije, zašto ga gledaš? Nađi nekog tko vrijedi tih par milja i dovedi ga
  • sanjinlego
    4k
    Imao Lovren dogovoren Besiktas, predsjednik zaustavio sve.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.