Bzvz provociraš jer smo neistomišljenici, u principu želimo isto, — Crni
Može se raditi i na psihologiji — marcio amoroso
Za to bi klub trebao angažirati stručnjaka. Mislim da smo već posezali u prošlosti za takvima. — Mr Anderson
Siguran sam da to radi većina klubova. — marcio amoroso
Evo ti menalo. Kako lik mirno zabije u malu mrežicu sad neki dan. Baš ono golčina a kod nas bi mu trebalo 10 utakmica da uđe u 7 šansi iz kojih nebi zabio ni jedan gol. Pritisak, psiha itd.Ak imas osjecaj da imas 100% podrske trenera i 100% podrske ekipe mi bi si pruzali dobre igre i bili se bolsi. Najbolsi primjer je Spikic. Da on osjeca 100 posto podrske trenera i ekipe on bi bil dosta bolsi igrac. — Facke
Od starta ga nisam volio, način na koji je raskrstio s Rijekom prije Lillea — emilperska
Zove te klub iz tvog grada i klub za koji vjerojatno navijaš. U tom klubu ti igra sin i taj klub ti daje 5 puta veći ugovor.
Nađite mi tog poštenjaka koji će to odbiti. Da je ispalo lijepo nije, ali ovo što je on uradio bi uradilo 98 posto Zone, u to sam uvjeren — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.