• Kujtim Shalla
    5.6k
    mrki, svaka na mjestu:clap:
  • dumitrumitu
    1.5k
    Jakir je prevara od trenera ali Karlogan i Sopić nisu ništa bolji. Ako su igrači toliko kvalitetniji ne bi im trebao biti problem osvojiti ligu i s ovim trenerom.
  • E46
    1.6k

Nemamo. Zadnja linija nam nije bajna i Rijekina i Hajdukova zadnja linija je daleko stabilnija i mirnija od naše, premladi smo. Vezni red nemamo igrača kao Rijeka, Osijek i Hajduk(Selahi, Nejasmic, Zaper) imamo Sucica koji nije jos dorastao zadatku. U napadu imamo covjeka koji se izvlaci na centar po loptu i nonsalantno reagira u vecini slucajeva kao da igra kutiju sibica i onda imamo svaki put kontru na centru kad oni izgubi loptu. Golman je teska rupetina, igra nogom mu je nula velika nula, i igra se svodi da on koji ne zna igrat nogom izbija lopte u bunar i poklanja ih protivniku, tako se ne dobija utakmica ni protiv Rudeša.
  • Orc123
    12.6k
    po pozicijama nemamo svaku poziciju najkvalitetnije rjesenje u hnl ali kad se uzme prosjek imamo najbolji i najsiri kadar i trener ranga Bjelice ili Vahe vec bi bio na +10u hnl, cak dam siguran da je ostao Biscan da bi bili daleko bolji!
  • E46
    1.6k

Dinamo ima velikih problema u igri, previse se oslanja na to sto ce Petkovic i Misic napravit, cesto se desi da se Petkovic spusti nize sve do centra pa izgubi loptu kad su nam krila i vezni duboko gore pa onda njih vezni otvara kontru sa puno vise igraca nego sto je Dinamovih u obrani a i ti u obrani su spori, tromi i niski(dugo nismo imali tako loše stopere i desnog beka), jedino taj Ogiwara moze zatvorit donekle brzinom a ovo ostalo sve jad i bijeda,KTC nemam sta zamjerit covjek ima 35 godina i dalje je najbolji ali nedovoljno za stil igre koji mi gajimo.
  • Mihaljević
    13.3k
    Umjesto da se zadnja 3 dana pokušava dovesti neki igrač, mi ćemo tražiti trenera po treći put ove sezone...
  • Joza
    645
    To je problem kaj mi, ekipa s foruma trazi novog trenera, a dam se kladit da ovim glavesinama jucer ni u jednom trenutku nije palo na pamet da bi mogli odjebat ovog krkana jer eto nismo izgubili i bod smo blize naslovu (ili 2 boda dalje).
  • laznjakAndrejaKramarica
    203
    Čavlinu već danas treba vratiti ako je bar malo pameti u klubu
  • sport
    4.9k
    Bilo bi zanimljivo kad bi klub kod potpisivanja ugovora sa trenerom uglavio stavku i o broju bodova koji se mora osvojiti u određenom ciklusu utakmica.Ako si ispod toga klub ti bez odštete može otkazati.Naravno da naši svjetski treneri koji za sebe misle da su najbolji nikad ne bi pristali na takvu soluciju.Ja sam imao situaciju da je jedan trener pristao na takav ugovor i na obostranu žalost mu je klub otkazao bez da mu je morao bilo što isplatiti.
  • jedan u nizu
    14.1k
    Kao i igraci, nijedan ozbiljan trener to nebi potpisao.
  • FBOY Thot Leader Supreme
    37
    Imamo širinu kadra s kojom bi izvanredan trener mogao suvereno osvojiti ligu, ali takvog trenera nemamo i nećemo imati. Početnih 11 nam je u par deka sa Rijekom i Hajdukom, samo imamo više prostora za varijaciju ili kvalitetnu prilagodbu protivniku i situacijama na terenu zbog širine kadra.
  • sport
    4.9k
    To i je problem,potpišem dobar ugovor,imam uglavljenu otkupninu,a za uzvrat ne garantiram NIŠTA.Ako trener u jebenom HNL ima strah potpisati ugovor sa Dinamom u kojem jamči osvajanje xy bodova u nekom ciklusu onda nije ni trener za Dinamo.Zato i imamo razne Jakiroviće koji ne bi dali ostavku ni da su na 8. mjestu jer morala nemaju i nikad u životu neće više zaraditi.
  • Klenx
    8k
    Bilo bi zanimljivo kad bi klub kod potpisivanja ugovora sa trenerom uglavio stavku i o broju bodova koji se mora osvojiti u određenom ciklusu utakmica.Ako si ispod toga klub ti bez odštete može otkazati.Naravno da naši svjetski treneri koji za sebe misle da su najbolji nikad ne bi pristali na takvu soluciju.Ja sam imao situaciju da je jedan trener pristao na takav ugovor i na obostranu žalost mu je klub otkazao bez da mu je morao bilo što isplatiti.sport

I dobro, onda nek ga trenira Pero iz Žerjavinca ako jedini hoće.
    Pa ćemo s vremenom evoluirati.
    A ne da idioti iz Uprave i sa klupe sjebu sve što su mogli, a onda za to još budu masno plaćeni.

Frende, ako si retardiran, bit ćeš kruha gladan - tvoj problem!!!
  • Haza
    10k
    Jadan je klub i Uprava koja se boji dati otkaz ovakvom bleferu pod imenom Sergej. Svaki dan koji ta moralna nakaza provede u klubu, nas unazadi za mjesec dana. S njim ne da nećemo biti prvaci, nego ćemo biti tek treći. Otpremnina sigurno nije problem, problem je što tajnica, koja je umislila da nešto zna, a zapravo cijeli život je samo odrađivala zadatke Mamića, s kojim je u plavom salonu godinama imala videokonferencije, misli da je pametna, i da nas ona može izvući iz krize.
    Za sad, osim što nas je unakazila rezultatski, nas je posvađala s Rijekom, Osijekom, svim menadžerima, sad nas je još dovela na razine da ne možemo pobijediti svoju polufilijalu Lokomotivu.
    Bez uvrede, ali čemu lažna demokracija u vidu izbora, kad je jasno da će sve ostati po starom, obzirom će Mirko odabrati sebi odanih 35 skupštinara.
    Promjene u klubu se neće dogoditi očito mirnim putem, ovu Upravu se moralo nakon Lokomotive naglavačke izbaciti iz kluba.
  • Jurki
    18.5k
    Bez uvrede, ali čemu lažna demokracija u vidu izbora, kad je jasno da će sve ostati po starom, obzirom će Mirko odabrati sebi odanih 35 skupštinara.Haza

Proucit statut. 35 skupstinara ne bira mumija nego izvrsni odbor tajnim glasanjem.
    Inace u ovom sazivu io sigurno ima ljudi koji nisu odani mumiji a da dolaze iz postojece garniture u klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.