Za mene je seldiba na Kranjču dvosjekli mač jer iz privremenog mjesta može lako postat dugoročno. — kibic
Kranjča je najbolja stvar što nam se može dogodit. Bit će fajt za ulaznice samo takav i time će dodatno opravdati i pogurati izgradnju Maksimira. — miro
Nesto sto se MORA dodati na novom stadionu je veci ticket point, po mogucnosti da ispred svake tribine bude jedan, mislim da bi to bilo idealno rijesenje jer se nebi stvarale guzve a opet bi imao vremena kupit karte. — dinamozivivjecno
Tak je. I to nije dobro bilo, al je Dinamo na Maksimiru koji je u njegovom vlasništvu. Takav je kakav je, al je u vlasništvu kluba. — kibic
Iskreno se nadam da se plan otkupa vlasništva nad novim stadionom može provest kak su tu neki opisivali. Jer ne da nemam povjerenja u ovu vlast, nego u bilo koju iduću koja bu na vlasti u gradu, makar to bila stranka koja dobije moj glas. — kibic
Mislim da nije problem u Crkvi... Opet se nepotrebno odugovlači... — Nolifer
Ne znam kako si izveo zakljucak da je u nekome problem, a nekome nije. — jedan u nizu
Pa ti se opusti, prvo si napisao, pa si sad u međuvremenu izmjenio komentar svoj vezano za clickbait. Tak da si nejasan skroz... Odluči se jel je clickbait ili nije, možda je senzacionalistčki članak, možda nije. — Nolifer
Bas jako jako glupi tekst za klikanje. — jedan u nizu
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.