• striko
    2.3k
    Nisam imao snage otvorit zonu od sinoć. Teška depresija. Da sam ja vodio dinamo umjesto Jakira sumnjam da bi imao manje bodova. Obraduj nas ostavkom peno!
  • Patrik11
    164
    Čačiću vrati se :heart: :heart:
  • jedan u nizu
    14.1k
    Mi i da smo doveli Selahija, bio bi isti k kao Bulat i Sucic.

Mi da smo doveli Bellinghama, isto bi bilo.

Nas vrli trener ne zna da postoje vise od dvije uloge u sredini terena, i svi igraci mu igraju isto.

Ja ne mogu naci neku razliku izmedu Bulata i Sucica kada igraju, a razliciti su profili igraca.
    Baturina i Ademi imaju istu ulogu, a ne mogu biti razlicitiji veznjaci.

Siguran sam da bi neki igraci prodisali sa drugim trenerom. Svaki igrac do sad je nazadovao po Jakirom. Ne postoji nijedan igrac koji je napredovao, izuzevsi Kaneko koji je ugrabio priliku, ali se sad opet gusi pod trenerovim potpisom.
  • 1986-Pl
    192
    a dobro sad...
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Na Čačića zaboravite, bilo je na forumu navedeno zbog kojeg razloga neće biti trener Dinama tako da ispada iz svih kombinacija.
  • Jaro
    10.5k
    Kaneko koji je ugrabio priliku, ali se sad opet gusi pod trenerovim potpisomjedan u nizu

Nakon prodje ih priprema i on postaje sve vise Jakirov igrac...

@Izet Hajrović Cacic je personifikacija za "Daj bilo sta" trenutno... Kopic je za ovog Guardiola...
  • Izet Hajrović
    5.8k
    znam, shvatio sam sarkazam, samo kažem za ubuduće da on nije opcija za trenera ako će se negdje spominjati tako da se ne uzima u kombinacije za trenera.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Hajro, ja sam uvijek govorio da nam treba Selahi i slažem se sa @Orc123
    A isto sam upozoravao da su Sučić i Mišić spori, užasno oba. Sinoć nisu postojali na terenu a tako je cijelu sezonu gdje god zatvore mišića on se koprca Ko riba na suhom i pali balone. Žao mi je što Ljubo nije dobio više prilike sa miškom al to je završena priča. Sučić je dobar, ništa gori od mišketa, a pozicioniranje i pregled igre doći će sa iskustvom. Ono se nemoze kupiti, nemoze preskočiti, nego se mora steći. But će uspona i padova. Ali nama treba sad jedan trkački moćan igrač, ratoboram, sve ono što smo mi ljudi imali u Robiju. Jbg još jedan trenerom biser
  • MarK
    978
    Dobar dio igrača igra ispod svoje razine. Mislim da nije toliko do tjelesne i taktičke pripreme koliko do toga da fali trener koji im jbe mtr kad treba(ili da jednostavno ima gard). Neno je zauzet, po meni samo tri imena: Vaha, Kek, V. Petković.
  • Orc123
    12.6k
    I opet ponavljam, pogledajte kakve igrace imamo i pogledajte kakva nam je igra!? Nemamo kvalitet ko prije sezonu ili dvije ali igra je na razini Belupa a ne Dinama. Nisu igraci losi koliko ih trener limitira tehnicko taktickim zamislima. Kmamo mi jako dobre igrace ali nemamo momcad, ni igru....
  • dumitrumitu
    1.5k
    Kvaliteta igrača a i igra nam je na razini 3. kluba hnla. Samo je pitanje zašto imaju tolike plaće.
  • Orc123
    12.6k

Imamo daleko najkvalitetniji kadar, to kaj trener ne zna u prvi plan izbaciti vrline vec mane je druga strana medalje.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    to je i problem, nikad niko neće iz dinama jer su nekako ovi poluproizvodi dobili ugovore i svjesni su da NIKAD nigdje nemogu dobit ni trećinu ovoga šta dobiju u dinamu. Ovaj novi Gabriel, čovjeku trener kaže da je treći izbor. Okrene broj menagera i kaže nadji drugi klub. Iz nanta, igrač koji je igrao u bundesligi, koliko toliko, po francuskoj, monaku. Samo mu bitno da igra. A ovi bi Ko drma trčali po Maksimiru 5 godina i hvatali se za lustere,jurić,stefulj itd. I niko ne odgovara što je najgore. Nego Bulatu još novi ugovor daju, da nam ga neko ne preotme mukte. Bože ovo nisu istine
  • Crni86
    12.7k
    pa di nece igrat ispod razine kad je loksa svojim postavljanjem jucer u prvih 20 minuta napravila da izgledamo ko da igramo sa dva igraca manje…. Fali trener koji svoje ideje za prenijet na ekipu, nakon prospavane noci i malo razmisljamja koliko jakir radi gluposti i ne logicne stvari:
    1) vracanje zivkovica s posudbe obecavanje prvih 11 pored ktca i perkovica (sad trazimo jos jednog stopera kapitalca…)
    2) ne vracanje cavline koji je najbolji golman lige, koji ima i potrebnu igru nogom i sl. Drag mi je zagi ali nije za vise od rezervnog golmana, zasto se tako lako odustalo od nevistica?
    3) ekipa se sastavlja po imenima, dva najbolja igraca na pripremama (halilovic i kule) imaju u dosadasnje 4 tekme 20 minuta sve skupa, ne kazem da trebaju igrat od prve minute ali ako nejde pa daj deckima priliku mozda preokrenu nesto ili cemo stalno jedno te iste igrace ubacivat i imat uvijek jedno te isti ucinak, pardon ne ucinak
    4) postavljanje taktike i ideje di se ti branis protiv ultra slabijih ekipa i di po tebi pisaju treneri poput Cabraje. Imas 2:2 pucas sam svojoj ekipi u noge…. Cacic je bio svakakav al je pokazao pet puta veca muda od ovog klosara, cacke gubio isto od lokse 2:0 i u 12. minuti je krenuo igrat sa dva napadaca i dobio tekmu sa 3:2. Nama treba mudonja, covjek koji ce doc u svlacionu i rec sad cemmo svima da j…. mater, mi smo dinamo! A ne mlakonja koji se prestrasi i kad neko malo glasnije prica.
    5) ali vrhunac svega je jucer kada covjek govori da je stavio spikica ispred kaneka da optereti krilo, istog kaneka koji nas je cupao na zimu, istog kaneka koji da mu dajes loptu moze lomit beka do jutra, istog kaneka koji se rugao protiv rivala, kaneka koji je bio nas najbolji igrac na zimu… poslije tvrdis da si vadio batija da dobijelo vise duela, a sucica si mjenjao bulatom radi cega? Mislim bulat je ipak poznat kao dule igrac i tkac a sucic kao veliki šonjo…. Prodao se ljubicic a ostavio se nepokretni igrac koji mozda zabi slobodnjak svaka 3,4 mjeseca. Trazi covjek rakete a prodaje ih rjesava ih se.

Ovo je sustavno i namjerno unistavanje kluba i ocekujem od ove jebene uprave da bar jednu jedinu odluku donese kako treba a to je da ovaj mamlaz vise nikad u zivotu ne kroci na 500 metara od maksimira. Imali smo mi svakakvih trenera i dobrih i losih ali svi su bili karakterni, svi su voljeli dinamo i davale su se ostavke i na vec osvojenim titualama. Gospodine Jakirovicu, vi ste najslabija karika, vi ste uteg ovog kluba koji nas trenutno kosta titule, da vam je i trunkicu stalo do kluba vec bi nakon Balkanija bili bivsi!
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Apsolutno. Pravi trener će i iz prosječnog kadra izvući najbolje. Jbt,jedan Perić je pod Bjelicom bio reprezentativac Hrvatske.a pod trenerčinom i zadnjih par trenera prije njega izgleda kako izgleda...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.