• Facke
    6.3k

Da na dan tekme bude lecnicki i potpis. :wink:
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Ipak stiže kralj, Torrente jedan I jedini :cheer: :lol:
  • Crni86
    12.7k
    Uzimajuci u obzir da lijevo krilo vrlo vjerojatno necemo dovesti, zasto se nebi uzelo murica kao slobodnog igraca za desno krilo a da spika bude zamjena za lijevo krilo. Muric je po meni bio najbolje desno krilo kada je bio u rijeci, igrac koji jednim potezom moze rijesit tekmu. Kaneko i Muric su kvaliteta kakvu bi trebali imati dupliranu na svakoj poziciji ako pucamo ozbiljno iducu sezonu na LP, a i ove sezone na titulu.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Muric je ofanzivniji Bockaj. Ja iskreno ne vidim sta bi radikalno bolje dobili u odnosu na Vidovica, eventualno Spikica, al nas karambol bar igra obranu.
  • Crni86
    12.7k
    ne bi se bas slozio i usporedivao ga sa spikicem jer je muric vukao sam rijeku prije nego je otisao. Obrana mu je slabija strana ali bas zato kao zamjena u hnlu mislim da bi dobro dosao. Idem cisto iz aspekta da poduplamo pozicije i da vidovic napokon bude na svojoj prirodnoj poziciji i da se vidi jel se decka treba otkupiti ili ne
  • Zagi
    10.7k
    Bio sam za Murića kada je odlazio iz Rijeke. Sada ne.
    Kaneko je u gotovo svim aspektima bolji, a zamjena mu treba biti netko naš, mlad.

Šaranić
  • Silvek1986
    67
    Mierez ozljeden ili ?
    Nema ga u sastavu Osijeka za danas
    Sprema li se nešto hehe
  • Izet Hajrović
    5.8k
    navodno ga nema zbog nekog problema s koljenom.
  • Nolifer
    11.9k
    Možda ovo s koljenom samo farsa...

Nadam se da bude naš na kraju :grin:
  • Izet Hajrović
    5.8k
    moguće, možda je baš to hint iz Osijeka pošto su nam privlačni ovi koji imaju probleme s koljenima.

Da, to bi mogla biti taktika Uprave Osijeka. Kad nam ga prodaju, lege će podivljati od bijesa prema Upravi i onda će ovi reći kako su dali jasan znak (koljeno) da bi Mierez mogao prijeći u Dinamo i navijači nisu reagirali na to pa su mislili da odobravaju taj transfer.
  • MarK
    978
    Možda su naši odustali od Batagova pa lovu usmjerili put Osijeka.
    Rog - free
    Torrente - free
    Ramon - zadužiti se ako treba
  • NitkoBitan
    29.2k
    Možda su naši odustali od Batagova pa lovu usmjerili putMarK

Procitao sam negdje (valjda SN) da Ukrajinci nisu ni odgovorili na ponudu.
  • plavac173
    2.6k
    A mene zanima di bi vi sa Mierezom, on sigurno nece maknuti Petka iz prvih 11 a sigurno nece doc grijat klupu
  • NitkoBitan
    29.2k
    Petkovic na ljeto vrlo vjerojatno napusta Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.