O Bože dragi, pa ti si zadrta ljevičarčina. Pa tko je ljevičar ako ti nisi? — Dalmatinec
Svako dijete ima tatu i mamu. Dva muškarca ne mogu još uvijek jedan drugome napravit dijete isto kao ni dvije žene. I da, dva pedera nisu pravi roditelji, nego bolesnici kojima samo još veći bolesnik može dat da posvoje dijete i unakaze ga psihički, a vjerojatno i fizički.
Ne znam o čemu ste prethodno pisali, nemam vremena sve prolazit, a možda i bolje kad vidim ovakve bolesne komentare. — Sljeme
Odite u Afriku i pitajte ih jesu ikad culi kaj znaci biti gay i ima li tamo nekoga koga privlaci osoba istog spola. Jao zaboravio sam, oni ne znaju kaj je to jer nemaju gay slikovnice. — NitkoBitan
oni kreću u potpuni napad na katoličke tradicionalne vrijednosti i žele nametnuti svoju nastranost kao novu normalnost a staru normalnost proglasiti nazadnjaštvom. — Patak
Zbog roditelja koji će na ovaj način svojoj djeci objasniti zašto Ana iz priče s 8. stranice ove teme ima dva tate ili dvije mame i postoji ta slikovnica, jer Anu neće zlostavljati i zadirkivati moja djeca nego djeca takvih roditelja.
Ne razumijem zašto slobodu nekog drugog koja nema nikakve veze s tobom - ti percipiraš kao nametanje i napad na sebe?
Svako dijete ima tatu i mamu. Dva muškarca ne mogu još uvijek jedan drugome napravit dijete isto kao ni dvije žene. I da, dva pedera nisu pravi roditelji, nego bolesnici kojima samo još veći bolesnik može dat da posvoje dijete i unakaze ga psihički, a vjerojatno i fizički.
Ne znam o čemu ste prethodno pisali, nemam vremena sve prolazit, a možda i bolje kad vidim ovakve bolesne komentare.
— Sljeme
Zbog roditelja koji će na ovaj način svojoj djeci objasniti zašto Ana iz priče s 8. stranice ove teme ima dva tate ili dvije mame i postoji ta slikovnica, jer Anu neće zlostavljati i zadirkivati moja djeca nego djeca takvih roditelja. — Bosskovitz
Ne vodim raspravu s ljudima koji kad im ponestane argumenta krenu s vrijeđanjem, ne pada mi na pamet padati na tu razinu. Zona nažalost nema opciju blokiranja korisnika, ali na ovoj temi nadalje tvoje komentare i komentare svih ostalih koji umjesto argumentima odgovaraju uvreda preskačem. — Bosskovitz
Zbog roditelja koji će na ovaj način svojoj djeci objasniti zašto Ana iz priče s 8. stranice ove teme ima dva tate ili dvije mame i postoji ta slikovnica, jer Anu neće zlostavljati i zadirkivati moja djeca nego djeca takvih roditelja. — Bosskovitz
Pisao je @mali M o tome kako je u današnjem društvu nestalo empatije - evo primjera. Što je to nego potpuni nedostatak empatije i čista pakost kad želiš nekome zlo iako ta osoba nema nikakve veze s tobom? — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.