Crkva letećeg špageti čudovišta nije nikakva izlizana ateistička fora nego ironični spin na analogiju Bertranda Russela o čajniku koji orbitira oko Zemlje: on je rekao da ako on kaže da između Zemlje i Marsa orbitira porculanski čajnik toliko malen da ga ne možemo primijetiti tehnologijom koju imamo, nitko ne može utvrditi da to nije istina, ali to što nitko ne može utvrditi da nije istina - ne znači da je neistina. Ovo je filozofsko i logičko, donekle i pravno, pitanje dokazivanja postojanja boga, pri čemu teret dokaza nije na onima koji tvrde da bog ne postoji nego na onima koji tvrde da postoji
Svasta sam ocekivao, ali da ce se tvrditi da je srednji vijek najvise doprinijeo napredku covjecanstva, e to nissm ocekivao stvarno. — jedan u nizu
bit moje rasprave nije loša crkva, već jednostavno da nitko nije bezgrešan, pa ni crkva. — deda
Vjera u Boga postoji u svih kršćana, ali zato ima stotine crkava. — deda
Svi pravosudni zakoni svake civilizirane države imaju temelje u 3 Božje zapovijedi. — Noel
Ti i ja ne razgovaramo istim jezikom
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.