• Mihaljević
    13.2k
    Jusuf je realno bio najbolja opcija, Tudor opće nije bek, Koffi ozljeđen, na kraju je Ronael ispao dobar.
  • Georg Koch
    6.3k
    Ronael je ljudi odlicna opcija za back up beka, odlicna.
    Besplatan, mislim ako sam dobro zbrojio da ima preko 150 utakmica u ligama petice.
    I takav igrac ce nam biti back up Ristovskom.
    Sta bi to mi?
    Najbolje da smo doveli Trenta iz Liverpoola, mada tada bi bila mana nije takticki potkovan, ispada u obrani...
    Smijesni smo mi ponekad, i to dosta cesto.
    Kad bi nam pojacanja za prvi sastav-instant, bila na razini ovog decka koji je backup, prosetali bi se do LP lagano, i tamo uzeli 9 bodova.
    Nemojmo previse srati kad ne treba.
    Ovo je odlican potez, i bravo za nase!
  • plavac173
    2.6k
    Vrlo lako bi on mogao izgurati Ristovskog iz prvih 11, ali polako.
  • Droljo
    18k
    Polako ljudi. Kad izađe u narodnim novinama da je potpisao onda bumo slagali formacije. Ja uopće ne bi bil šokeran da padne na liječničkom...
  • FrenchMontana
    1.4k
    Jel RPG u Zg ili ne? Proso lijecnicki? Potpisuje?
  • CastAway1986
    3.3k
    možda je Jusuf najbolja opcija ali ni on dosad nije ispunio ono što su očekivali u BiH , stalno se spominjala Bundesliga ali nije još dorastao tome..Po meni je Koffi najgora opcija bio i baš mi je drago da je propalo..
  • plavac173
    2.6k
    Ja uopće ne bi bil šokeran da padne na liječničkom...Droljo

Ne moze pasti ako dolazi besplatno, moze ako ima slomljenu nogu samo
  • Facke
    6.3k
    Gde nam je RPG. Pa valda nas neju opet sokerali...
  • NitkoBitan
    28.4k
    Ne moze pasti ako dolazi besplatnoplavac173

Nikako da ljudi shvate. Za isti zdravstveni problem nece past upitni igrac od milju dve i vise manje provjereni koji dolazi besplatno ili za male novce. Onaj koji je veci igracko-financijski rizik od njega ce se odustat.
  • CastAway1986
    3.3k
    Neznam do kuda su stigli s liječničkim al vidim da je Dinamo zapratio Ronaela
  • Orc123
    12.4k
    Danas ce biti sluzbeno
  • Jurki
    18.3k
    al vidim da je Dinamo zapratio RonaelaCastAway1986

Zapratio i on Dinamo. Done deal.

RPG welcome to Dinamo Zagreb.
  • MM17
    298
    J.... sve insajdere, Instagram je jedini relevantan :rofl:
  • Juznjak
    4.3k
    Hoćemo bacit neku kladionicu koliko će medijima trebat da objave da se međusobno prate na Instagramu?
  • MM17
    298
    Još ako je istina za onog malog Ukrajinca i ako njega dovedu prijelazni rok solidna četvorka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.