• Zigi
    3k
    FB-IMG-1707131253946.jpg Dinamo - Bochum 1996
  • dumitrumitu
    1.4k
    Retkovec :strong:
  • NORTE
    13.7k
    Bochum 1996Zigi
    Na toj tekmi je bio i lijepi transparent Mad Boys Sesvete.
  • masacusec
    4.6k
    5:0 smo ih naguzili! Tada je za bochum igralo mlađe govno mamić.
  • Zigi
    3k
    bio je 1 transparent na istoku stajanje, ne sjećam se koji
  • NORTE
    13.7k
    bio je 1 transparent na istoku stajanje, ne sjećam se kojiZigi
    Bad Blue Boys Karlovac.
  • Baltazar
    649
    o kojoj se knjizi tu radi?
  • ZGV
    3.5k
    BBB Fotomonografija
  • Zigi
    3k
    FB-IMG-1707344323306.jpg Dinamo - Željo 1991
  • nemapredaje
    4.3k

Ovog se ne sjećam da sam vidio.

Najjača slika iz tog razdoblja, ako ne i najjača ikad mi je ona s proslave 5 godina BBB protiv partizana.

Mislim da je dimijada u pitanju, a u pozadini na semaforu piše “SRETAN ROĐENDAN BBB”
  • Zigi
    3k
    da, to je bilo na Partizanu, ovo je zadnja domaća utakmica u Jugoslaviji Dinama, poslije toga su istupili iz eX Yu lige, i zbog toga u Hrvatskom prvenstvu nema sezone 91-92, igrao se samo proljetni dio prvenstva 1992, pa poslije ispočetka 92-93 itd
  • Zigi
    3k
    FB-IMG-1707477954243.jpg Dinamo - Partizan 1991
  • nemapredaje
    4.3k

Da, to je to.

Baš old school kaos.

Mislim da je u Tifu to bila duplerica čak (jbt jel ovi mlađi znaju uopće kaj znači duplerica).
  • Zigi
    3k
    druga vremena, navijacka kultura itd...igraju u Ljubljani Olimpija - Partizan ili Zvezda i islo se tamo radi beogradskih grupa, Armada je bila sa BBB uvijek u Ljubljani protiv Grobara i Delija, meni nekako nije jasno zašto ih Torcida stalno proziva zbog toga, mora se razumjeti da se živjelo zajedno i da nije bilo bitno koje je ko vjere, bilo je pravoslavaca koji su isli na Dinamo itd itd, mogu knjigu napisati sta se sve dešavalo, ne možeš ti to nekome objasnit
  • Neron53
    1.2k

Stari prozivaju ih samo zbog onog transa koji je ostao sa utakmice juniora gdje su igrali cigani pa ih dio ostao na finalu kupa.seniora . Nema veze sa vjerom nekih clanova Armade.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.