• NORTE
    12.2k
    Ukratko, Osijeku VAR poništio gol zbog ruke na podu 70 metara od gola, a Hajduku nije poništio gol zbog dodira lopte i ruke u zraku 5 metara od gola.

HNSŽV.
  • Jurki
    12.6k
    HNSŽVNORTE

Hns pederi, nogomet ste sjebali.
  • i more je plavo
    1.1k

Tesko da bi od ramena lopta pala tak mekano dole pred njega i nebi se odbila u lijevo, jer tijelo mu je paralelno sa golom, a ono hvatanje za vrat Miereza mi je isto najblaze receno sumnjivo.
    Da je to bio Livaja ili Kalinic i stoper Osijeka, penal ko kuća.
  • dzis
    865
    Pustite tovare..imamo njihovih 1 bod u dva kola..nema opeavdanja vise
  • cron1ck
    1.7k
    Nisam stigao gledati utakmicu, kakav je bio Brekalo?
  • NitkoBitan
    19.1k
    https://fb.watch/p_uxBuT6lM/

Najbolja snimka na koju sam do sad naletio koja jasno pokazuje kako je lopta dirala ruku. Lopta prvo dira rame zatim klizi po ruci te blago mijenja smjer i prestaje dirat ruku negdje u ravnini lakta. Ako su suci u VAR sobi imali ovu snimku nek se prestanu bavit sudenjem.
  • Juznjak
    3.9k
    Bitno da Osječani šute kao najveće pičke. Nek su zato kmečali danima kad smo ih mi dobili.
    Hajdukovi igrači pola treninga rade bacanja u šesnaestercu i mahanje rukama prema sucu, a ovu drugu polovicu treninga rade što im Livaja kaže.
  • Hebimir Strašni
    3
    Gledam ovo danas i razmišljam ko' će dobit ove godine nagradu za naj trenera ovaj naš "Profa" ili ovaj njihov "KAROglan". Lik je uspio rashebat Istru, a kad gledam ovu sramotu kak Jajduk igra sve sam sigurniji da nam je jedini konkurent za naslov Sopa i ova njegova ekipa. Ovi budu na kraju i uz poguranac koji imaju min 5 bodova iza nas.
  • Dinamosaur
    1.6k
    Nisam stigao gledati utakmicu, kakav je bio Brekalo?cron1ck

ma prelijep, zlato mamino
  • Dinamosaur
    1.6k
    krovinovic ko Thierry Henry2009
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Fascinantno je da nema nikakve reakcije medija. Ako smo video vidjeli mi, vidjeli su i oni.

Pričamo o golu na utakmici koja je završila 1:1, u derbiju kola, u trenutku kad se vodi mrtva trka za prvo mjesto.

Sad klikovi nisu bitni, sad javnost ne zanimaju takve stvari, stvarno ne razumijem...
  • Praskaton
    2.5k
    Nevjerovatno je sa nema snimka ovog gola iz drugog kuta,ili iza gola.Pa zar samo dvije kamere postoje?
    Kao i kod poništenog Osijekovog gola,volio bih vidit zumirano il neka druga kamera jer se cini kao da mađar prvi rukom igra.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Za razliku od proslog kola izgleda da je ovo kolo Hajduk zaboravio platit zs "posteno" pisanje..

Screenshot-20240204-071855-Chrome.jpg
  • Neki tip
    21.3k

S tim da je naslov ipak sugestivan... za one koji ne otvaraju članke, nego samo gledaju naslove (a takvih nije malo) ovaj gornji naslov sugerira nešto sasvim drugo..

"Je li gol Hajduka trebao biti priznat?" za svakoga tko zna čitati, ali ne otvara članak, znači da Hajdukov gol nije priznat, odnosno implicira da se radi o nečemu što je možda trebalo biti priznato, no eto nije. Iliti, sugerira da je Hajduk možda oštećen..

Kad ono, otvoriš članak, gol uredno priznat, a jedino ispravno postavljeno pitanje je "je li trebao biti poništen?"..

(U anketi je tako i formulirano, ali treba doć do ankete..)
  • blackbully
    4.5k
    Frajerčina je iz ove situacije uspio postići gol, svaka čast :clap:

FB-IMG-1707034110096.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.