• NB86
    17.4k

Ma nije ovo nikakav propust dinama, vise rijeke sto mu nije dala pravu priliku ili mu nasla posudbu, on je u riedu u austriji odma proigro pa mura pa sad osijek, bas je dobro izabrao stepenice i evo nakon godinu i pol dana od pitanja da li ce uopce profesionalno igrat do toga da dominantno izgleda u osijeku
  • Mr Anderson
    15.6k

Don't feed the troll!
  • Tongo Doumbia
    7k
    Istina, ali tako je to, dojma sam da bekovi i stoperi ipak najlakše napreduju.

Dokaz su i Tudor, Juranović, pa i Borna Barišić, svi su iz teškog HNL prosjeka napravili prilično dobre karijere kao bekovi. Imaš i Bartoleca koji je bio reprezentativac jedno vrijeme, tu je i Melnjak koji je u Belupu bio dosta kasno, pa stigao do Turske i odličnog nivoa u HNL do ozljede.

Inače, prijatelj mi je igrao sa Šarlijom u Solinu. Tvrdi da nije bio među četiri stopera u 11 vs 11 na treningu ( za mene ni sad nije bogzna što, ali prilično dobar za HNL)...
  • Mr Anderson
    15.6k

Mislim da smo Roka dali Rijeci pod račun za nekog, ne sjećam se više koga. Možda bi ga i šlepali ko drugog beka. U juniorima je bio još dobar, ali bio sam ga gledao par puta u Dinamu 2 i baš je bio loš.
  • Kaktus Car
    1k
    Mierez zvijer, ove nabijacine lopte od Osijekove obrane do napada svaku primi, onaj sprint u obranu isto govori za sebe. Drugaciji napadac od Petkovica ali nigdje ne pise da mi takvog ne smijemo imati, ja sam vidio izrazitu opasnost non stop u 16 metara.BornaPŽ1986

Tip ne zna dodati suigraču na dva metra, iz Dinama bi ga navijači nakon dvije utakmice tjerali. Takvih panjeva koji su snažni i trče i bore se, ali su tehnički zakinuti ima na bacanje i sigurno puno jeftinijih od Miereza. Dati 4-5 milijuna ili koliko već traže za malo bolju verziju Kulenovića bi bila veća budalaština od dovođenja raznih Nevistića, Drmića, Štefulja i drugih...

Za takvu lovu se sigurno mora moći naći bolje igrače. Igra se naime nogomet i van HNLa.
  • striko
    2.9k
    Dajte Miereza da mogu mirno spavat!!!
  • Eternaut
    9
    Mierez je nogometna kanta, Afričke izdržljivosti, snage i trčanja. Za Brodiće, Kulenoviće i ostalu ekipu doktora nogometa, što ne znači da je za Dinamo, ali ajde bar bi trčao. U ovom trenutku za Dinamo je pojačanje Ivan Pešić, ni njega ne bi uspjeli dovesti, pao bi na pregledu. Haha
  • NB86
    17.4k

Jesmo, njega karricu i mislim nekog golmana
  • Nogo
    9.4k
    Ovo kad mi netko kaže da Mierez nebi zabio da igra za nas jer nema tko ubaciti je smiješno.
    Mierez je trenutno bolji i od Petkovića koji trenutno ne pridonese ničemu. Da ne kažem za Brodića i Kulena.
    Čovjek u 80.oj otrči puni sprint u obranu te konstantno pritišće obranu i nosi 2 na leđima igrača.
    Legao bi nam ko budali šamar.
  • Mr Anderson
    15.6k

Valjda zato jer je teško naći puno dobrih bekova koji igraju u dva smjera, pa se i ovi prosječni izbore za mjesto pod suncem.
  • Eternaut
    9
    Stručnjaci bacite oko na Lassinea Sinayokoa iz Auxerrea, koštao bi manje od milijun eura. Ali neee kanta Mierez se gleda jer igra hnl.
  • Mr Anderson
    15.6k

Pa je, mi bi za njega morali promijeniti način igre.
  • Patrik11
    164
    da predpostavim gledas africki kup amatera i pises o rezervama u drugoj francuskoj ligi
  • Lukas87
    52
    Mierez baš odgovara našem stilu igre čovijek grize maksimalno 90+ min bez prestanka em je trenutno najbolji strijelac prvenstva!
  • Marcinko
    803
    Ali što je Brekalo danas odigrao, kakvu klasu je pokazao?Mr Anderson

Svejedno je 3 puta bolje izgledao od svih njihovih antitalenata, a mi smo im ga doslovno poklonili, ista je priča i s Jankovićem, Dilaverom, Uremovićem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.