• Noel
    7k
    Neznam kome je gore nakon ova 2 hajdukova proljetna kola. navijačima ,studentima ,brekalu ,bari,novinarskim portalima,mamićevim šupkoliscima.. pogušite se svi.
  • Krizy
    46.5k
    Kao što smo i pisali, Dinamo igra jako lošu sezonu ali mora i konkurencija ući u seriju utakmica bez pobjeda. Hajduk je osvojio tri boda u posljednje četiri utakmice.
    Idemo to okrenuti :strong:
  • i more je plavo
    1.1k
    Dobro je, mogli bi mi u Split i sa bodom prednosti.
    Svi rade za nas, pa valjda bumo i mi nesto napravili zabsebe.
  • Droljo
    8.9k
    Bod su bliže naslovu!
    Kako bi rekao jedan stručnjak koji živi blizu stadiona.
  • Brusa
    1.7k
    Nije loše! :smile:
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Neznam kome je gore nakon ova 2 hajdukova proljetna kola. navijačima ,studentima ,brekalu ,bari,novinarskim portalima,mamićevim šupkoliscima.. pogušite se svi.Noel

A kako je nama kad u ligi ovakve kvalitete nismo uvjerljivo prvi?
  • Laugreano
    2.6k
    U kakvoj bi mi krizi bili da smo 5 utakmica bez pobjede. Ali tovari u euforiji jurisaju po naslov
  • Teofil Kateran
    1.4k
    Svaka čast Roku Jurišiću, svakako treba pratit kako će se razvijat, nadam se da nije samo bljesak.
    Čestitke Osječanima, jer budimo realni puno nam znači i ovo, tovari su izgubili 2 boda.
    Sad se treba samo okrenut našim zadaćama i da mi svoje ispunimo sutra!
  • Captain America
    18k
    8elb6z.jpg

Hvala Zeka, hvala Ramon.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Kakva steta za Mierezov zadnji sut, doslovno da je bila metar od golmana u bilo kom pravcu usla bi. Nema veze, ionako sami o sebi ovisimo.
  • Jurki
    12.6k
    BIT CE JOGURT KURAC SAMPION.

(za jos savjeta me zapratite :rofl: )
  • San Lorenzo
    16.9k
    Zadovoljan sam.
  • badjibadara
    3.7k
    Doktorska partija Miereza, bas ih je silovao cijelu utakmicu i na kraju imao loptu za pobjedu, no ravno u Lucica. Tovari su za mene vec prvaci - u sirenju rucica. Stvarno su ogavna nakupina gnoja, i Brekalo se odlicno uklopio.
  • IceMan
    2.2k
    Jebote i nas debile, da smo samo malo ozbiljniji bili već bi slagali križaljku za ljeto.
  • Mihaljević
    10.3k
    87f0f1bf61655662add5.jpeg
    Japanci, Ukrajinci, Štefulji, Moubandjei svi su dobili šansu ispred njega. Nažalost sada to isto radimo i sa Mikićem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.