• Mihaljević
    13.3k
    Prijatelju Gazibegović je bekčina, to je igrač na koga se treba uložiti veliki novci. Ima tehniku, dodavanje, stabilnost. Da je uz sve to brz, vjerovatno bi potpisao za Real Madrid,a ne Dinamo.
  • bluepower86
    1k
    Gazibegovic je pun pogodak,mozda zamjerka sto nismo doveli Karacica za free transfer.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Kaj je sa Koffijem? Pretpostavljam da pregovaraju sa Metzom i mole Boga da se ne dogovore.
  • emilperska
    11.1k
    Ovo je kao beskonacni dan..
    Zena mi zna za profil Zoni, na poslu mi znaju za ovo, svi me sprdaju.
    Mi smo kao ovce koje se svaki put uhvate za neki kurac, natipkali smo 1000 strana od pocetka sezone, a ovi su uspjeli dovest samo Hoxhe i Brodiće po preplacenim cijenama. I sad na pocetku novog beskonacnog dana bi trebali vjerovat da ce dovest jednog od 2 beka koji imaju jake ugovore u klubovima koji igraju jaca natjecanja od nas..
    Ma kurac moj ce oni ikog dovest od ta 2, dovest ce Bartoleca iz Lokse i platit ga 500k..
    Zadnje pravo pojacanje su doveli Bjelica i Dalton junior u kolovozu 2019. Sve poslije toga je izuzev Jakića bila losa popuna i rub klupe za pricuve. Zivimo na staroj slavi prijelaznog roka iz ljeta 2018. kada je Bjelica pogodio sa apsolutno svakim dolaskom.. Osovina te ekipe nas nosi i danas..
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Nakon prespavane noći, moj zaključak je sljedeći. Kafa dolazi iz francuske lige gdje marica ima kontakte i prati kao ligu nenormalno. Dolazi dabac koji je glavni Scout i maher. Jakir tvrdi da prate igrače 4 mjeseca. I niko od njih nije znao da je kafa sjebao oba kolje a i da zbog toga nije bio u momčadi. Treba ih sve potjerati onda. Sreca pa ima liječnički osim ako i to nisu neka ciganska posla. Tudor mi je ok, ali ako je šansa Gazibegovic onda mi je to još bolja opcija. A naravno najbolji ubjedljivo je Oliver Sohne, kapitala, danac koji nastupa za Peru. Više od 2 milje nije. A igrač na kojem ne možeš izgubit
  • LaznjakProsineckog
    885
    Mene žena pita pa s kim se dopisujem toliko :) :)
  • Facke
    6.3k

A mene zena prije par dana veli "jebo te tvoj Dinamo" :lol:
  • Mandelinho
    685

Ja se ne uključujem toliko u raspravu, ali stalno joj odgovaram “pusti me čitam nešto”

Kad bi znala…
    Mogao sam dobru knjigu pročitati..
  • dinon7
    1.9k

Kažu da je još u Zagrebu, čeka rasplet situacije
  • Nolifer
    11.9k
    Gazitbegović i Koffi na desnom beku :eyes: , pa to da su sposobni riješili bi oba dva. Našlo bi se love sigurno za taj posao...
  • sport
    4.9k
    Što ima čekati sa sjebanim koljenima,hvala doviđenja.Ova sva lutanja i panično traženje beka je još jedan dokaz stihijskog vođenja kluba.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Da su doveli Gazibegovica bez prodaje Mohe bilo bi opet pretrpavanje kao kad su uzeli Nevistica i planirali unaprijed. Nikad udovoljit. Tko je mogao ocekivat da ce se i Moha sjebat dugorocno?
    Nasli su tog Kouffija za prihvatljivu cijenu, jaci ofanzivno pa eto za HNL glavni i ispalo je da ima problem, jbg. Meni vise smeta sto im je Tudor u fokusu i sto vise ne znaju kuda gone. Posebno jer je taj Tudor opet zbog menadzera koji je premrezen s ovima u upravi. Riga mi se od prijelaznih rokova otkako smo krenuli gubit reprezentativce, a sad pogotovo.
  • Rakovica1986
    1k
    oćeš reć da je spor? Što nam onda treba? Imamo već jednog sporog desnog beka. Nama za HNL trebaju brzi, ofenzivni bekovi.
  • emilperska
    11.1k

Trebaju nam rakete za ovaj Yakirov turbofolk nogomet!! :lol:
  • rioda
    9.3k
    Mojoj je toliko dosadilo moje čitanje Zone da se i ona registrirala i povremeno piše :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.