• dinon7
    1.9k
    Ako bude upola kao KTC, i provede s nama sve te godine koje je KTC proveo, i u njega ćemo se kunuti.
    Neopravdano omalovažavan, za mene jedan od najboljih stranaca u povijesti Dinama. Tip koji sve sto ima ovdje zove svojim domom, koji je bačen na klupu, šutio i trenirao te spreman uskočio u najgorem djelu sezone nakon sto mu nismo produžili ugovor, zaslužuje svaki respekt
  • sanjinlego
    4k
    Za Europu će biti Ogiwara, Hoxha i KTC.

Znači da se na Ogija ozbiljno računa .. :grin:
  • Orc123
    12.4k
    Kak to da za Kacavendu ne pise da kod nas nego po TM u loxi?
    pa jos nisu bile prijave ili?

Mislim da ipak nisu bas toliko nesposoni barem ovi u sportskom sektoru i da ce ici u dovođenje igraca koji bi trebao donjeti ono sto smo trazili od Brekala. Vjerujeđ da bi jedan kapitalni igrac trebao doci, tj. Mora. Igrac koji bi radio prevagu....
  • Haza
    10k
    U ovom trenutku, da se ne lažemo, nama treba jedan kapitalac u napadu, ili na krilu, ali ako ne možeš dovesti kapitalca, mislim da nema smisla dovoditi igrače tipa Goričan i sl. Koliko znam, za Krivaka i Šotičeka iz Lokomotive postoji ozbiljan interes (Betis se raspitivao za Šotičeka), Lokomotiva traži 3 milijuna eura, dala bi ih za cca 2 mil eura. Dinamo je zainteresiran, ali oni trenutno nisu pojačanje, planira se njih (ili jednog od njih) dovesti na ljeto.
  • sanjinlego
    4k

Nije, ali taj trojac će biti prijavljen, uz Morena Živkovića.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Soticek mi je top top. Gledao sam ga bar 7-8 puta uzivo, pravi moderan igrac. Ali, oporavljaju se Stojkovic i Kacavenda, tako da neznam da nam na krilima treba? Mozda radije napadac. Ja bi Ivanovica iz Rijeke dofurao.
  • Mlađi referent
    13.3k
    Pozitivna strana: sva tri igrača koja su kupljena ove zime su igrači za isti stil nogometa. Možemo reći da se kupuje smisleno.

Negativna strana: sva trojica su upitne kvalitete, možda top, možda flop
  • Juznjak
    4.3k

Ivanović iz Rijeke mi je što ga više gledam sve gori i gori. :rofl: Puno sam očekivao od njega, ali evo ipak mislim da on nije igrač za Dinamo.
  • LaznjakProsineckog
    885
    Da, stvarno je lose usao ove godine u sezonu, bas me sokirao, i on i Pasalic.
  • Orc123
    12.4k
    Meni Soticek i Krivak jos nisu apsolutno nista pokazali da bi ih doveo za par milja eura....mislim da je jedina razlika u odnosu na nase juniore ta da se njih gura u 1. Momcad jer jednostavno si to mogu priustiti jer su klub bez navijaca, rezultatskog imperativa, bez pritiska...cista praonica novca nista drugo...uopce nema smisla gomilati te sve klince koji odigraju 5 solidnih utakmica u HNL, isto se tu pisalo za Bukvica neki cak da treba dati 3mil eura i slicno pa sam odmah reko da treba stat na loptu, sad se to i vidi iz primjera Bukvic. Imamo mi puno dobrih juniora i treba ih sustavno razvijati i treba naci pod hitno klub partner, idealno u Slo. Prvoj ligi tipa Bravo ili slicno...uzimat klince talentirane sa 16-17 god a ovo nema smisla davat svake godine po 5mil eura za klince koji mozda budu a možda i ne igraci za Dinamo. Imamo vlastitu skolu i svake godine ubaciti 2 do 3 igraca....za sada Soldo ide bas korak po korak i mozda vec na ljeto ili za godinu dana ce biti igrac koji ce moc prosperirati u Finamu i to dobro...bolje da igraju tako na posudbi nego da sjede i gube dragocjene minute na klupi donama ko Rukavina do sad!
  • San Lorenzo
    19.7k
    Krivak je prirodna zamjena za Mišića, top talent.
  • Orc123
    12.4k
    to vec imamo u Sucicu. Stvarno Sucic i Misic su totalno isti tipovi igraca. Spori, odlicna anticipacija, razigravanje, brzi protok lopte, solidan skok, nogometna inteligencija, mirni na lopti. Bas su preslika jedan deugoga...nisu zadnji vezni ala Selahi ili Sunjic ali nogometnom inteligencijom nadomjestaju sve to. Meni Krivak i Misic po nicem nisu slicni, niti malo.
  • CastAway1986
    3.3k
    Opet ću ponoviti, treba nam golgeter sad napadač ili krilni napadač manje je bitno..
  • Zagi
    10.5k
    Krivak je čista motorična 8ica/6ica. Biti će puno bolja verzija Ljubičića (verzija u vezi) ili Ademija.
    Samo , to već imamo u Čaiću. Krivak je po meni bolji , samo jeli toliko bolji da ga se isplati kupovat nisam još siguran.
    Vidjet ćemo Čaića u BiH.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Iz menadžerskih izvora bliskim Maksimiru probila se informacija da bi Dinamo opet mogao krenuti po - Ramona Miereza! Kažu nam naši informatori da se sad nakon prodaje Ljubičića u AEK, otvaraju nove financijske mogućnosti, te da u plavom domu razmišljaju o investiciji u osječkog napadača.

SN
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.