• superhik
    12.1k
    Manje bi trajali pregovori između Izraela i Palestine nego naše uprave i igrača kojeg želimo dovesti
  • DinoLeonix
    2k

A mnogi puše te priče.
    Mediji su strašno moćan stroj
  • dumitrumitu
    1.7k
    MIslim da ne traju kod nas pregovori toliko dugo već informacije procure van prije nego u drugim klubovima.
  • austrijanac
    8.8k
    Ne vjerujem da su platili toliku cifru. Nisu debili.

I milja je u vrh glave.
  • Neki tip
    21.3k
    Nisu debili.austrijanac

:eyes:
  • austrijanac
    8.8k

Namjerno napisano, drago mi da su ljudi skužili.

Naravno da su debili.
  • Time
    1.6k
    1.5 milijun za hođu je okej,a 2 milijuna za koffija je puno.Njihovi bivsi klubovi imaju jednu stvar istu,4 su "od pozadi" u svojim ligama.jedan u hnlu drugi u ligue 1.
  • Neki tip
    21.3k

Ma razmemo se, sve 5. A i ne vjerujem da su dali 3 neovisno o razini blesavoće. :smile:
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Zasto tolika misljenja da je za Koffija milijun previse? Cudimo se sto je Ljubo otisao za 3,5 a Koffi ima ugovor do 2026. i vrijedi po tm 2 milijuna. U cemu je fora da je toliko nerealno da smo dali 2 milijuna? Meni to ima smisla, nama Bulat vrijedi 3,5 po tm i da sad netko dodje sa 2 milijuna jel vama to ok?
  • SAS1987
    19.3k
    Zasto tolika misljenja da je za Koffija milijun previseBornaPŽ1986

Kupio ga Metz prije pola godine za 600k a sad ga prodaje za milju, dvije. Da im je važan bi ga vjerovatno zadržali barem do kraja sezone... Pogotovo kad se bore za ostanak.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Kupio ga Metz prije pola godine za 600k a sad ga prodaje za milju, dvije. Da im je važan bi ga vjerovatno zadržali barem do kraja sezone... Pogotovo kad se bore za ostanak.SAS1987

Ok ali dosao je i Perkovic kod nas za 2 milijuna u istom tom ili slicnom razdoblju kao i Koffi njima pa danas vrijedi evo 3,50 po tm
  • Mlađi referent
    14.9k

Samo da ispravim, godinu i pol je on već tamo, a ne pola godine. Imao je poprilično dobru sezonu iza sebe u L2.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ja ga nisam pratio, ako je odigrao dobro vjerojatno mu cijena raste kao sto je i Perkovic sad skuplji za 1,5 milijun. Tako da mi je nejasno zasto toliko cudjenje da je 2 puno. Bek iz francuske prve lige, da je kostao 500k sad bi se rugali. Ali bolje sacekat sluzbeno pa da vidimo koliko su dali.
  • Doktor Kunić
    5.8k
    valja nadodati da je htio otić od tamo
  • Jurki
    21k
    vidli bumo kaj je to za igraca. Moguce je da vidi da bu Metz ispal iz lige a njemu se ne igra druga liga pa bjezi cim prije.
    A trenutno nije standardan.
    Nadam se da je to Dabac dobro spreštundiral.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.