• emilperska
    11k
    Upravo čitam još jedan intervju D.O. s A.B.
    Pa to nije normalno, taj lik ima novinare na liniji u svim vodećim kvazi portalima i ostacima nekadašnjih novina. Čisto huškački članci..

I sad ovi huškački članci o Kavi. Ispast će da samo Kavu platili 4 milijunA direktno lovom od AEK-a. Točnije Dinamo i Metz su dogovorili prijeboj potraživanja odnosno cesiju tako da je Metzu zapravo platio direktno AEK jer mi za biber nemamo više..
  • Ali
    2.7k

Pa matematika je jednostavna, da Biscan nije bio tvrdoglav mi bismo usli u play-off i imali 6 milja vise na racunu 06/2024 od uefe. I Ljubo bi nebi trebao put AEKa...
  • superhik
    12k
    Manje bi trajali pregovori između Izraela i Palestine nego naše uprave i igrača kojeg želimo dovesti
  • dinon7
    1.9k

A mnogi puše te priče.
    Mediji su strašno moćan stroj
  • dumitrumitu
    1.5k
    MIslim da ne traju kod nas pregovori toliko dugo već informacije procure van prije nego u drugim klubovima.
  • austrijanac
    7.5k
    Ne vjerujem da su platili toliku cifru. Nisu debili.

I milja je u vrh glave.
  • Neki tip
    21.3k
    Nisu debili.austrijanac

:eyes:
  • austrijanac
    7.5k

Namjerno napisano, drago mi da su ljudi skužili.

Naravno da su debili.
  • Time
    1.3k
    1.5 milijun za hođu je okej,a 2 milijuna za koffija je puno.Njihovi bivsi klubovi imaju jednu stvar istu,4 su "od pozadi" u svojim ligama.jedan u hnlu drugi u ligue 1.
  • Neki tip
    21.3k

Ma razmemo se, sve 5. A i ne vjerujem da su dali 3 neovisno o razini blesavoće. :smile:
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Zasto tolika misljenja da je za Koffija milijun previse? Cudimo se sto je Ljubo otisao za 3,5 a Koffi ima ugovor do 2026. i vrijedi po tm 2 milijuna. U cemu je fora da je toliko nerealno da smo dali 2 milijuna? Meni to ima smisla, nama Bulat vrijedi 3,5 po tm i da sad netko dodje sa 2 milijuna jel vama to ok?
  • SAS1987
    17.8k
    Zasto tolika misljenja da je za Koffija milijun previseBornaPŽ1986

Kupio ga Metz prije pola godine za 600k a sad ga prodaje za milju, dvije. Da im je važan bi ga vjerovatno zadržali barem do kraja sezone... Pogotovo kad se bore za ostanak.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Kupio ga Metz prije pola godine za 600k a sad ga prodaje za milju, dvije. Da im je važan bi ga vjerovatno zadržali barem do kraja sezone... Pogotovo kad se bore za ostanak.SAS1987

Ok ali dosao je i Perkovic kod nas za 2 milijuna u istom tom ili slicnom razdoblju kao i Koffi njima pa danas vrijedi evo 3,50 po tm
  • Mlađi referent
    13.3k

Samo da ispravim, godinu i pol je on već tamo, a ne pola godine. Imao je poprilično dobru sezonu iza sebe u L2.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Ja ga nisam pratio, ako je odigrao dobro vjerojatno mu cijena raste kao sto je i Perkovic sad skuplji za 1,5 milijun. Tako da mi je nejasno zasto toliko cudjenje da je 2 puno. Bek iz francuske prve lige, da je kostao 500k sad bi se rugali. Ali bolje sacekat sluzbeno pa da vidimo koliko su dali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.