• YasutoWakizaka
    241

kažem ako jesam u krivu, staviti na transfer listu i probati izbjeći situaciju trošenja novca
  • PlaviDuh
    118
    pored ovog genijalca na klupi možda bi sa malim Rukavinom bio na tribini
  • emilperska
    12.8k
    Grci na Twitteru objavili..
    4 mil + bonusi. Ne 3.5 po njima..
    Dio bonusa izgledan, dio nerealan. Tesko mi je njihovu cirilicu desifrirat..
  • Keyser Soze
    17.3k
    Sjebali smo ih tako što su našli boljeg beka :lol:
  • nemapredaje
    6.6k

Kakva transfer lista, pa nije ti ovo FM.

Misliš da će netko dati išta za Drmića, Perića i ostali "škart" ? Njima možemo samo otkazati ugovor što ćemo masno platiti.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Podijeli izvor. Zonasi sve znaju pa ce tako netko i grcki desifrirat.
  • emilperska
    12.8k

https://x.com/choria80/status/1752619548883247249?s=20

Ja sam probao neki detaljniji clanak desifrirat, ali nemrem ga nac vise. Ovaj lik je prvi objavljivao sve za Ljubu i AEK. Nezz tko je on. Neki njihov Miro Vugrinec..
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

kaze transfermarkt da je ozlijedjen,znaci idealan za nas :lol:
  • Orc123
    14.1k

A jesi me nasmijao frende....haha...istina, znas na kaj smo dosli kad samo zujimo a meda ne dajemo! S nama se svi dogovore a mi ne možemo s nikim. Bas, dojdes u pekaru i velis nebi nista, samo gledam heheh....tak smo i mi.
  • Facke
    7.1k
    Basaksehir poslal ponudu za Kenta...
  • Jurki
    20.9k
    I jos kad se sjetim da mi gledamo igrace 3 mjeseca TRI JEBENA MJESECA.
    Dobro pa da nisu uspjeli zajebat povratak s posudbe Zivkovica i Brodica.
    Ovakvu razinu dilentantizma, bolikurcine i nesposobnosti bi trebalo strpati pod novi naziv "uprava Dinama".
    Ne mogu nikako utuviti u tu svoju tikvu da oni mogu biti tolko nesposobni i da vode ozbiljan nogometni klub.
  • bbb medimurje
    4.8k
    Na stranu nesposobnost nase uprave oko transfera i toga dal dio navijaca odobrava ili ne odobrava transfer ljubicica
    Međutim opet treba spomenuti ulogu medija
    Apsolutno svi mediji kriticki pisu o transferu ljubicica
    Npr gol.hr :"Ponocna bomba u Maksimiru: Celnici Dinama prihvatili sokantan transfer, navijaci u nevjerici"
    Da je hajduk napravio ovakav transfer, naslov bi bio:
    "Novi senzacional transfer Hajduka, za 4 miljuna eura prodaju igraca prikovanog za klupu"
  • i more je plavo
    1.3k
    MIRKO MARIĆ je novi igrač Rijeke i bit će predstavljen u 13:30 na Rujevici. Bivši 28-godišnji napadač Osijeka na Rujevicu dolazi na posudbu iz Monze do kraja sezone. U Monzi je imao ugovor do ljeta 2026. godine i najvjerojatnije ga je sporazumno raskinuo s Talijanima.

Lijepo to index objasni, dolazi na posudbu.......vjerojatno ga je sporazumno raskinuo.
  • Juznjak
    4.5k

Da da, apsolutno se svi dižu na zadnje noge. Boli što imamo 4 milijuna za igrača koji nam ne igra. Ne znam što se to njih imalo tiče.
  • hardek
    7.8k
    Dobro je kolega marcio rekao prije početka prijelaznog roka da se nebi začudio da u drugi dio sezone uđemo slabiji nego što smo bili. Iskreno nisam vjerovao ali dobro guramo prema tome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.