• serbus
    5.2k
    Kakav mrtvi aek i bilo kakva kombinacija sa njima dovoljan je jedan juda i tamo neka u Livornu traže pojačanja.. Ja stvarno više neznam tko je tamo glavni ali ni mrvice pameti nema samo bacaju mine sami sebi....
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Ja ne vjerujem da cemo mi stvarno prodat Ljubu tim ciganima nakon svega sto se dogodilo, u slucaju da se to desi pre strasno...
  • MarK
    978
    Ako vrate 3 milje koje su uložene svaka im čast. Osim agresivnosti igrač nema ništa. Tehnika loša, stopalo klapa pri udaranju lopte, kratki pas netočan, dugi nedosanjani san, a centaršut strogo po zemlji. Elementarne stvari koje limači uče.
  • by-tor
    322
    Ako se zbilja proda, plakat ćemo mi za Ljubom
  • sanjinlego
    4k
    Ljubo je sam zatražio transfer. Potpuno ga podržavam! Šteta zbog svlačionice, dobar karakter.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Za Ljubičića nema mjesta u mom idealnom dinamu, za cifru veću od 4 milje neka ide.

Jedino mi je mutan ovaj dio suradnje s AEK-om.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    nema ni u mom , ali u ovom današnjem itekako ima mjesta za Ljubu
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Ljubo nam je najenergičniji vezni. Razumijem kaj želi otić baš smo ga uništili… Ali kako mogu biti tako glupi i na kraju svega ga prodat ovim ciganima dolje…
  • Mlađi referent
    13.5k

Baturina, Mišić i Sučić su mi najbolja naša veza
    Zamjene Tibor, Bulat, Ademi, ajde.

Ljubo nije defanzivni vezni, a centralnog veznjaka dok ti je primanje lopte gore nego od većine forumaša nemreš igrat u dinamu.

Ne bi ga dao za dž jer može poslužit, ali za novce od 4mil+ koje se onda mogu investirati u igrače dalje, apsolutno
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Baturina, Mišić i Sučić su mi najbolja naša vezaMlađi referent

ovo bi do kraja polusezone trebala biti prva postava

Zamjene Tibor, Bulat, Ademi, ajde.Mlađi referent

u zamjenama bi ubacio Ljubu i Ademija prije Bulata i Tibora

svatko ima svoje viđenje i to je ok
  • sport
    4.9k
    imamo mi još veznih igrača,Vidović,Stojković,Kačavenda
  • Ivdzo11
    8k

Daj nemoj me zajebavat kakav Igor Silva... Bio je u Osijeku 2021
  • Mlađi referent
    13.5k
    u zamjenama bi ubacio Ljubu i Ademija prije Bulata i Tibora

svatko ima svoje viđenje i to je ok
    Gražvydas Mikulėnas

Ma nisam mislio nužno tim redoslijedom

Meni je stvar u tom da Tibor može glumit Thiaga Alcantaru za siromašne i dat tempo tekmi, a Bulatove manjkavosti vjerujem da možemo lakše ispravit jer na lopti bolji od Ljubičića, u tom slučaju korisniji bi po meni bio za dinamo.

Smatram ih sve podjednako dobrim igračima, s očitim nedostacima, i onda ovako rezoniram da bi za nas bili iskoristivi.
  • Facke
    6.3k
    Hmm cekaj male kaj je s Koffijem? :lol:
    Mislim da je to patka.
  • Captain America
    20.4k
    Daj nemoj me zajebavat kakav Igor SilvaIvdzo11

Ocjene na Sofi mu se crvene više nego naše financijsko izvješće za 2023.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.