• din
    883
    Kakvih 4-5mil eura? Dobit ćemo max 1.5mil eura + bonusi, di su naši sposobni prodati igrača koji ne igra za toliko..
  • Orc123
    12.6k
    Ako ne misle dovesti zamjenu za Ljubu i ako je kikiriki odsteta onda bolje da ga ne prodaju. Prividno imamo puno igraca u vezi ali vec na ljeto moguce da ostane pustoš. Realno Halilu istice ugovor i nema smisla davati novi igracu od 29god koji nije mi rubno za prvih 11...Ademi bi na ljeto a mozda i prije trebao imati drugaciju ulogu, vise pomocnog trenera i motivatora a manje igraca za prvih 11. Ademijeva ljudska uloga je ogromna ali momcadska pomalo kopni. Treba vidjeti i slucaj Baturina na ljeto, Vidovic ? Tesko da cemo ga otkupiti ako drasticno ne spuste cijenu...tako da ako ode Ljubo, vezni mora doci i da se uigra do ljeta, a ako je kvaliteta ko Wakizaka mogao bi odmah raditi razliku.
  • hardek
    5.2k
    Trebalo je prodati Bulata za onih 5,6 milja i dati Ljubi šansu u vezi. Više nam treba ono što on može dat nego Bulat, a bome je i zaslužio šansu u sredini nakon svega
  • dinon7
    1.9k
    Pa bolje prodati 6-7 veznjaka u hijerarhiji i ubosti neku lovu za dobro krilo nego ga držati na klupi nezadovoljnog.
    Osobno u njemu ne vidim neki potencijal. Davao je sve sto je mogao za nas klub, igrao potpuno sebi neprirodnu poziciju i ako želi i ima priliku otići negdje igrati i graditi svoju karijeru u nekoj drugoj zemlji, zašto ne? Zaslužio je to
  • Facke
    6.3k
    Steta kaj niti Ljubo niti Halilovic ne dobiju dovoljnu minutazu u veznem redu. Po meni prvi kandidat za prodaju je Bulat. Al ok vu veznem redu smo dosta natrpani s igracima. A tehnika Ljube i nije bas neka. Nazalost ja ko veteran tak primim loptu ko on a svaki dan trenera :confused:
  • OsamŠest
    5.8k
    Apropo možebitnog odlaska Ljubičića u AEK..

Kako našima uopće dolazi u obzir poslovati i razgovarati s ljudima koji su napravili sve da nas izbace iz Europe i prije samog dvomeča?

Idioti..
  • Nolifer
    11.9k
    Ljubo je po meni igrač za sredinu terena. No naši stručnjaci ga nisu dobro procjenili i koristili su ga da pokrpa njihov gorući problem. Bilo bi šteta da ode ispod cijene i ako ode nebih se začudio da zabljesne u nekoj novoj sredini...
  • ZGBhoy
    1.8k
    Najperspektivniji, možda i najbolji veznjak austrijske lige. Idealna zamjena za Ademija, tako je i zamišljen, zbog toga i doveden. Moguć odlazak bez da je odigrao ozbiljnu minutažu na svojoj poziciji. Ono što su mu napravili treneri Dinama guranjem na beka je za kazneni progon
  • austrijanac
    7.5k
    Odlazak Ljube će potvrditi ono što mi već dugo znamo.

Trenutni trener ima muda veličine kikirikija i možemo očekivat Ademi + Mišić duo u još većem omjeru, iako i sljepac vidi da dvojica navedenih nemaju kvalitetne igre već mjesecima.
  • Facke
    6.3k
    Germanijak doznaje i sad svi drugi portali prepisuju. Novinarstvo....
  • din
    883
    Pročitao na twitteru da je cijena za Ljubu 2.5mil eura

https://twitter.com/TransferNews_gr/status/1752287161897111813?s=19
  • Maki17
    257
    Ne bih ga prodavao, pogotovo ne njima. Vrlo zahvalan igrač. Jedino mi prodajemo igrača ako on želi ići, pa imaš ugovor. Zašto se ne riješimo Rukavine, zašto Špikić ne dobije nikakvu ponudu kao igrač koji je bio na predpozivu. Takvih se treba riješiti a ne Ljube
  • Orc123
    12.6k
    Ovisno koji su bonusi u igri i mora se ugraditi neki postotak u sljedeci transfer...
    Edit: kaj je s Rukavinom i MLSom? Odmah sam znao da je pre dobro da bi bilo istinito... ako smo fakat stopirali taj transfer radi par stotina tisuca eura onda smo jos nesposobniji nego sto sam ja mislio. Otici ce na kraju ko i Marin za 0 eura i to cemo ga po posudbama gurati do kraja ugovora.....za takvog igraca dobiti 2,5 ili 3 mil eura je premija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.