• Jurki
    18.5k
    da si ti trener Dinama (hvala Bogu pa nisi) ti bi gurnuo u vatru 17 godisnje dijete.
    I kaj ako mali pogrijesi, izgori od pritiska i sjebes ga totalno, a POGRIJESIT CE 100 POSTO.
    Nemoj mi samo s floskulama i Risto grijesi jer nije to poanta.
    I zbog toga spusimo titulu.
    Koje bi tvoje objasnjenje bilo za taj potez?
    Edit: spominjes taj jebeni Ajax. Koji su kurac onda dali 20 MILIJUNA EURA za Šutala? Mogli su stavit nekog 15 godisnjeg stopera a sigurno imaju nekog talentiranog klinca.

Off topic..imas talentirano dijete od 17 godina za fiziku i zaposlit ces ga u nuklearnoj elektrani??
  • Mr Anderson
    12.9k
    A bože dragi, tam je tražio da mu brišu profil pa onda s novog dipli po istoj stvari.:lol:
  • kibic
    1.2k
    :rofl: :clap:

Al baš si nisam ziher da znaju kak mailovi imaju spam folder.
  • Olmic
    5.1k
    1/1 je ban. Molim provjerit od strane moderature kada je kreiran novi korisnik i usporedit s banovim
  • Mr Anderson
    12.9k
    Mail samo dokazuje da su se Dinamo i Fiorentina dogovorili, a da je puklo između nas i igrača, odnosno agenta. I to je klub i objavio. Što je bilo, više nije bitno. Idemo dalje. Treba nam desni bek, a ako dovedu Kenta tko će se više sjećati Brekala.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Meni je u cijeloj priči najsmješnije da je Bara dao screenove dosta povjerljivih procesa transfera igrača sa imenima cijele ekipe uključene u to, koliko god bilo logično ili poznato da su ti ljudi dio tog procesa, kao i osobne podatke nekih. Mislim da nisu ni talijani glupi i da će si Bara zatvoriti vrata Fiorentine u budućnosti za neke od njegovih poluproizvoda. Ako je već htio dati to u medije, mogao je bar sakriti imena ljudi, potpis sa adresama u mailu i porezni broj Fiorentine, čisto iz pristojnosti. Baš prvoklasni šaban.Mathiasovi Chageri

Ovo, ovo je ključno, lik si pali mostove i s dinamom i s fiorentinom. Jebote ne daješ screenshotove maila sa svim podacima. Naravno da će to mediji brže bolje objaviti, ali koji idiot.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Bilo bi lijepo kad bi Firoentina tuzila gol.hr, lijepo pise dolje u mailu dolje da je povjerljiv i da se obrise ako nije za vase oci i da svako dijeljenje podljeze GDPRu.
  • Mali Zeus
    18.8k
    A bože dragi, tam je tražio da mu brišu profil pa onda s novog dipli po istoj stvari.:lol:Mr Anderson

Čim spominje Mikića to je to. :rofl:
  • Petko4455
    26
    i sta ak pogresi? Svi ce reci mlad je naučit će? A kaj ak ti pogresi Francuz,bit će psovki od A do Ž
    Ne mora u vatru Al može bit tu,odma iza Ristovskog pa slj god mu Dat pravu šansu. Ko priča o prvih 11? Ko priča da ga se mora odma stavit,kažem da šansu zaslužuje. To ak ti imaš problem i stav da mlad igrač nebre igrat to je tvoj problem.
    Zašto svugdje u svijetu mogu Al ne u HNL
    Zato nam i je liga kakva je i zato nema vise klinaca koji vole i zele igrat u Dinamu Hajduku Itd..svugdje si dobar samo ne doma..uvijek bilo i bit će..dao Bog da mali igra i da vam se pokenja po svemu kaj ste rekli
    Kakav Ban..tolko vam je dosadno i ne iznosite nijednu činjenicu,ni argument za bilokaj
    Kak možeš nagađati? Ja nagađam da će sutra bit sunčano? Oce neće? Neznam..vidjet ćemo
    NEK igra pa onda sudi
    Sigurno bolje za hrvatski nogomet i ostale klince da vide da se može nego da igra raspali Francuz?
    Po takvome ko će igrat u repki za x godina? Francuzi i Japanci?
  • Mali Zeus
    18.8k
    Izađi malo van na zrak, probaj, lijepo je.
  • Petko4455
    26
    da Hrvatska 2028. Će sigurno bit jebena,krila će nam bit na japanski pogon..špicu nemamo već 6 godina,a bekovi klasika,Francuzi.
    Golmana isto nemamo. A od kud će svi doći ak ne iz Dinama ko zadnjih 10-15 godina..jedino je nogomet kolko tolko živ..ali i to tone
    Niste svjesni
  • Jurki
    18.5k
    i sta ak pogresi? Svi ce reci mlad je naučit će?Petko4455

A mi spusimo titulu zbog toga. Kaj onda?
    Jucer ti je bilo objasnjeno ZAKAJ i ZBOG CEGA postoji juniorski pogon, feeder clubovi itd.
    Stvari koje su izmisljene prije 300 godina.
    Zelim i ja malom da bude nas najbolji desni bek u 112 godina povijesti kluba i nitko sretniji od mene. Ali to je DIJETE od 17 godina. Mora proci proces sazrijevanja kroz juniore, pa i posudbe u slabijem rangu takmicenja.
    Evo ti Barcinih klinaca pozobali prije par dana 5 komada od Villarrala.
    Isto tak nisi mi odgovoril zakaj je onda Ajax dal 20 milja eura a nisu nekog talenta stavili u roster.
    Nisu ga stavili jer se tak posao ne radi.
    Klince guras kad imas komotnu situaciju na tablici, a mi je NEMAMO. Isto tak zakaj da mali sjedi na klupi i ceka 80tu minutu da uđe kad mi osiguramo pobjedu. Bolje da igra za juniore cijelu utakmicu nego garbage time u prvoj ekipi.
    Tu na Zoni je lijepo i na vise navrata objasnjeno zasto nam je nuzan feeder club koji ce trpjeti mlade igrace.
    Ispisano je tisuce i tisuce recenica o razvoju mladih igraca. Uostalom imas internet i guglaj kak i kaj rade drugi klubovi na zapadu. Ocito u svim klubovima Europe rade debili i nemaju pojma.
    Ako hoces shvatiti, shvati. A ako ne zelis ne trebas.
  • Yovitssa
    904
    ↪Mr Anderson 1/1 je ban. Molim provjerit od strane moderature kada je kreiran novi korisnik i usporedit s banovimOlmic

Ma niiiije... :lol:
  • Mali Zeus
    18.8k
    ↪Mali Zeus da Hrvatska 2028. Će sigurno bit jebena,krila će nam bit na japanski pogon..špicu nemamo već 6 godina,a bekovi klasika,Francuzi.Petko4455

Kakvo je tvoje mišljenje o malom Mikiću?
  • Jurki
    18.5k
    da Hrvatska 2028. Će sigurno bit jebena,krila će nam bit na japanski pogonPetko4455

Pogledaj si razvojni put reprezentativaca Hrvatske koji su osvojili srebro i broncu pa ti bu mozda malo jasnije.
    Znaci po tebi mi bi trebali gurati Marina i Rukavinu kojima se neda zivjeti a kamoli igrati nogomet. Pa koga jebe kaj ce se klub spustiti na razinu Lokomotive. Bravo majstore.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.