Mene zanima kako se manipuliranje fizičkim listićima rješava. Isto tako će biti brdo članova koji neće doći fizički na glasanje i njihovi prazni listići ostaju u klubu nekome na pladnju za manipulaciju kak mu god paše. I oni se u zadnju minutu mogu zaokružit i dodat listi koja paše upravi. — kibic
Ja nemam posla sa nikakvim šljamom, niti mislim ljude koje rade u Dinamo tako nazivati. Uostalom ti "šljamovi" su izglasali novi statut i provode prve izbore u povijesti kluba. — Endeavour
Ne bi se moglo manipulirati jer postoji Izborno povjerenstvo, gdje su, ponavljam i dva člana iz kvote članova odnosno navijača.
Također, svaka lista bi mogla prijaviti promatrače. — Papastrumf
Isto to povjerenstvo treba nadgeldat online glasanje. Ako nije dovoljno "stručno" za nadgledat online glasanje onda posebno povjerenstvo za online glasanje treba postavit. — kibic
Kada se radi o fizičkom glasovanju nitko ne može ubaciti niti jedan listić viška pored povjerenstva i promatrača — Bosskovitz
Pravo kandidature i glasa na izborima imati će svi punoljetni i poslovno sposobni članovi koji su imali aktivno članstvo u jednom trenutku u 2023. godini te su obnovili članstvo u 2024. godini zaključno s 15.02.2024.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.