Ja nekužim odkud toliko mržnje prema Brekalu ?
Jeli čovjek u nekoliko navrata jasno dao do znanja da se zeli vratiti u dinamo i da zeli pomoci da osvojimo naslov, prvo ga odjebe cacic , ode u fiorentinu neuspije se nametnuti u takvoj ekipi i ponovo dodje dinamu i nudi se... sve napravi i dodjw do faze potpisivanja nakon sto su se svi usuglasili i mi (nk dinamo) ga opet odjebe i kaze ma mi smo se eto dvadesetak dana samo zajebavali sa tobom i fiorentinom... i sta je trebao napraviti , kad svi ostali (olimpiacos, udine...) znaju da su mu sve opcije propale i da mogu ici sa dodatnim rusenjem uvjeta... i javi se hajduk i kaze perisic dodji knama. Vec im je jednom rekao ne hvala... i sad nakon kaj smo mu napravili ovaj cirkus, vjerovatno je i Dalić malo pridodao i rekao imas jos sanse se vratiti u vatrene....
Meni je kad je izasao na teren izgledao jednako kao i Niko Kranjcar , malo mu je neugodno ali eto... kaj da se radi, tu sam gdje sam... i vjerovatno za 15 godina ce i dalje reci da je dinamovac...
A kaj da npr. slijedeci vikend zabije dva gola osijeku i nastavi u tom ritmu ?
Da je on igrao u dinamu i ucjenjivao oko novog ugovora i otisao u hajduk... ok nije fer ali mi ga odbili i sad ga treba pljuvati?
Najbolje je rekao Toplak, ak je netko u Dinamu birao izmedju hoxhe i brekala i odabrao hoxhu, onda tamo nekaj ozbiljno ne stima... — Ali
prvo ga odjebe cacic — Ali
sta je trebao napraviti — Ali
i vjerovatno za 15 godina ce i dalje reci da je dinamovac — Ali
Najbolje je rekao Toplak, ak je netko u Dinamu birao izmedju hoxhe i brekala i odabrao hoxhu — Ali
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.