• Paggini
    52k
    Necu biti sretan ni malo ako Reka bude prvak, ali isto tako, plan mi je ljeto provesti u mraku sobe ako ovi revatelji dignu da izbjegnem svo onaniranje, tako da ako nismo mi, neka budu rečani
  • Ali
    2.7k
    Jeli ima netko statistiku koliko je koji igrac pretrpio prekrsaja u hnl?
    Mislim degutatno mi je bilo slusati tv-komentatora... livaja po njegovoj apstraktnoj statistici uvjerljivo najvise dobije udaraca i ni to nije dovolkno nego on zna i da isti taj zaliazanko ima jako velik prag boli ... bljak...

Ak oma netko od ekipe za stat, please barem top 5 igraca sa pretprljenim prekrsajima...
  • db-izbjeglica
    17.7k
    mogu ja biti toliko slobodan da iznesem jedan prijedlog?

ukoliko dinamo ove godine nekim čudom uzme naslov, zona bi trebala izbaciti specijalnu šampionsku majicu...lajtmotiv, dino drpić pokazuje guzicu magradi na maksimirskom jugu.

to bi postao klasik... :love:
  • jedan u nizu
    13.6k

ocekujem transparent preko sjevra na proslavi naslova gdje pise

'vridilo se rodit'
  • Mali Zeus
    17.4k
    auuuuuuu

Ova je dobra. Opaka.
  • IceMan
    3.1k
    Najjaci mi je komentar ispod koreografije “Isuse na nebesu”

Ko je moga zamisliti lani da će Boga molit partizani :rofl:
  • Keyser Soze
    13.8k
    Poslušajte čovjeka!
  • Krizy
    57.6k
    Mirko Marić vjerojatno dolazi u Rijeku.
  • Oluja
    5.4k
    još pa će livaja sa jednom nogom i pol mozga istrčati u OsijekuLudovic IX

S pol mozga i inače funkcionira.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    S pol mozga i inače funkcionira.Oluja

:rofl:
  • NVKOD
    5.2k
    Nadam se da su naši gledali utakmicu i da su vidjeli da nema predaje kada se gubi, a ne raspad sistema kao protiv Lokomotive. Rijeka je pokazala pobjednički gard i isplatio im se trud i zalaganje.

U svakom slučaju, dobrodošao kiks Hajduka (taman da splasne euforija), a Rijeka je još jednom pokazala da je opasan konkurent za prvaka lige.
  • San Lorenzo
    19.5k
    Pjaca je danas ostavio sve što je imao na terenu, baš je bio motiviran da im začepi usta.
  • bluelions
    392

Mogu se vratiti Pasalic i Vlasic u paketu za jedan euro pa ga zamijeniti
  • Petar86
    1.3k
    Ako ima istine da su nasi igraci bojkotirali Jakira i nastave bojkot sada kad se vraca momentum na nasu stranu, a znaju da ovaj nece tek tako dobiti otkaz, onda su igraci u ku***
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.