• Mali Zeus
    17.4k
    joj tko će to dočekati.
  • rioda
    8.6k
    Najdraže od svega mi je što se Obregon u duelu narugao baš Šarliji
    3
    "Nisam dramatizirao ni kada smo redom pobjeđivali, neću ni sada. Ovo je maraton i imamo šanse za titulu - rekao je Karoglan." sviđa mi se ova izjava i nekoliko još od jesenas. imao je i neke bisere ranije ali iako je tovarski trener mene kupi s ovakivm izjaavama. u moru njihovog delirija i kaosa karoglan ipak daje normalne i realne izjave. nije to sad nešto bitno ali eto meni se sviđa taj njegov govor , kao i kad je rekao na +7 da nije realno stanje i da je puno do kraja.
  • sport
    4.7k
    I zadnji upis na ovoj temi večeras:Sopić i Rijeka su dokazali da terenu ne igraju novci nego momci (ja bih dodao s mudima)
  • Nolifer
    11.3k

I takav gard nama treba da stavimo točku na i.
  • Kujtim Shalla
    5k
    Svaka čast rijeci, mi se radujemo tuđoj pobjedi i tuđem porazu. Priznajem da sam i sam dodatno oćelavio a glava obrijana od muke i nervoze u tih skoro 15 minuta. Ali meni je rijeka momčad, ginu jedan za drugoga, trener zna znanje. I ne jebe živu silu. Trenutno su od nas dosta bolji. Dobili smo šansu po Ko zna koju dosad. Ajmo se svi zajedno s kupit a posebno momčad. I da nam svaka tekma bude za titulu i tako da se postavimo. Počnimo od Gorice. Zaboravimo i na malere, i na upravu, Jakira. Ovo je to što imamo. Nas Dinamo. Ova momčad koja je tu, kakva god da je. Do god ne bude drugačije ajmo sad svi u inat svima. Možda i uspijemo na kraju i ako bog da i sreća junačka pa da osvojimo ovu titulu. Najtežu do sad
    Dinamo Zagreb über alles
  • Ludovic IX
    8.7k
    nebi se ja cudio da mu nije ništa ali trebaju mitomanije još pa će livaja sa jednom nogom i pol mozga istrčati u Osijeku
  • striko
    2.2k
    Kako nekom može biti svejedno Rijeka ili Hajduk prvak? Jeste li svjesni orgijanja???
  • Mali Zeus
    17.4k
    Di si brekalo
  • db-izbjeglica
    17.7k

u nogometu je nemoguće zakucati!

obregon: ajd pridrži mi pivu...
  • SAS1987
    17.6k
    ovo mi je dodatno uljepšalo večer...
    kad narste, postat će neurokirug ili nuklerani fizičar.... :halo:
    db-izbjeglica

Dewey-malcolm-in-the-middle.jpg
  • Kepec
    7.2k

Kombinacija Deweya i Kevina iz Sam u kući.
  • Keyser Soze
    13.8k
    Ma Karoglan je zvučao kao da će zaplakat, sumnjam da je lagao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.