• Eduardo
    24.9k
    Brekalo je završena priča za ovu temu. Preselite na HNL topic. Nemojte da se moramo ponavljati.
  • Peškaman
    7.4k
    Josipe,je li lijepo slušat dok te se predstavlja kako ti se vrijeđa grad u kojem si rođen,kako ti se vrijeđa klub u kojem si ponikao i za kojeg 'navijaš'.
    Nije te potrebno vrijeđat,znaš i sam u sebi da što si i kakav si.
  • scooniepenn
    5.1k

Lijepo je kad se na forumu pojavi netko tko je blizak klubu i raspolaze odredjenim informacijama. Ono sto mene zabrinjava je kad deklarirani ekonomist mrtav ozbiljan opetovano ponavlja kako smo u zadnjih pola godine potrosili 10 milijuna Eura. Dakle, mi svima placamo odmah, ali zato nama sve stize u ratama. Povrh toga, ovo sto pricas da nam od transfera ostaje 70 posto je jednostavno nemoguce jer bi za 2022. godinu bilanca izgledala drugacije. Treci mjesec je blizu pa cemo vidjeti kako stoje stvari, ali u nekim stvarima si brijem malo omanuo.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Čak smo čuli da su iz Dinama zvali Dominika Livakovića, vratara Fenerbahçea, kako bi uvjerio Kenta da dođe u Dinamowolfgang14

Nema bolje nego kad igrač koji pobjegne iz kluba nagovara suigrača da ode u klub iz kojeg je on pobjegao.
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Livakovic pobjegao? Ako imamo ovakav odnos prema igracima s vise od 300 nastupa onda neke stvari ne stimaju.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Livakovic pobjegao?Efes Pilsen

Jedan od najplaćenijih igrača sa važećim ugovorom.

Naravno da je pobjegao.
  • Doktor Kunić
    5.1k
    Ostaje žal što ovaj selahi nije u plavom dresu
  • Orc123
    12.6k
    Ako ovaj rezultat Hajduka nasoj Upravi nije dovoljan poticaj da se saberu i narednih tjedan dana pojacanju ekipu sa 2 klasna igraca onda cu jednostavno zakljuciti da oni navijaju da izgubimo prvenstvo. Dobili smo novu sansu, novi joker kojeg moremo iskoristiti!
  • Mr Anderson
    12.9k
    Nadam se da se radi na dovođenju dobrog desnog beka. A i jedan iskusniji, tehnički jak stoper nebo bio naodmet.
  • sport
    4.9k
    Ako ne dovedu desnog beka treba ih streljati jer smo ostali samo Ristovskom,zajebite osvajanje naslova prvaka sa Mikićem jer je još prezelen.
  • Nogo
    8.4k
    Iskreno ako idemo po lijevo krilo i ne prođe to s Kentom, ja bih uzeo Pjacu pogotovo ako ima fiksno za odlazak.
  • Joza
    645
    Moderatori i dalje drze u tajnosti dojave koje je kolega jucer/prekjucer natuknuo i narajcao sve prisutne
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    možemo mi njega na ljeto probar dovest ak uzmemo titulu i provjerimo svlacionicu
  • dumitrumitu
    1.5k
    Poznavajući naše Ogi će ići na desnog a Ljubo na ljevog beka
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Dajte se potrudite upravo, Oliver Sonne, Silkeborg desni bek, pravi viking, ratnik i jebe tehničar. Trkački moćan. Garantiram da ćemo imat beka boljeg od bilo kojeg kojeg imamo i kojeg smo dugo imali. Dok ga nije kopenhagen pokupio. Platite momka i idemo po titulu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.