• NitkoBitan
    29.1k
    Dosta vise tog Brekala. Da je potpisao za nas za pare koje mu nudi Hajduk imali bismo respektabilnog igraca a Jakirovic bi negdje drugdje prodavao maglu.

Zagrepcanin, Dinamovac kaze da mu je Split bolje mjesto za odrastanje djeteta, hvala i dovidenja. A kaj se tice dijela u boljoj sportskoj prilici i to mi je jasno, s obzirom na aktualnu formu i ja bi se bojao Hoxhe.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    u jednom članku kao što sam rekao njegov agent je rekao da se vraća nakon 6 mjeseci zbog ozljede i da neće biti spreman do 3.mjeseca
  • bluepower86
    1k
    Kent brz kao metak,ubojit.Mlada i bolja verzija naseg Orse.
  • laznjakAndrejaKramarica
    203
    Mudrazija je opasniji i bolji igrac od svih nasih ofenzivnih veznjaka trenutno
  • CastAway1986
    3.5k
    manje alkohola legendo vidiš da ti škodi..
  • IceMan
    3.3k
    Neznam kolko ste pratili Rangers, ja onako volim gledati Celtic (dragi su mi) pa sam i pratio Rangerse.

Kent i Morelos su im bili najbolji igrači tada, pogotovo Kent. Uvijek sam se čudio zašto taj lik nije u premiershipu, eto sad ga i Gerrard želi, on ga vodio u Rangersima. Netko je napisao da zarađuje 2 milja u Feneru, gdje mi je isto čudno da ne igra baš.

Uglavnom, Kent je odličan igrač, al jako mi je čudno da nije otišao u premier ligu, da nije standardan u Feneru i još najviše kak bi opće on došao kod nas za jako malu lovu.
  • CastAway1986
    3.5k
    Michael Frey napadač koji nije bio po volji našoj upravi a Bišćan ga je ako se ne varam htio odlazi u Championship , upravo potpisao za QPR ..
  • CastAway1986
    3.5k
    pa mislim da nije standardan u Feneru jer se nešto pita i konkurenciju u klubu, LW većinom igra Dušan Tadić a tu je i Joshua King koji ima preko 200 utakmica u engleskoj Premier ligi..Inače Kent osim Rangersa nigdje se nije do kraja nametnuo
  • Patrik11
    164
    vruca glava jbg na isti nacin kako livaja nije uspio nigdje osim u hajduku a ima sve
  • Mihaljević
    13.3k
    170322_Red_Star_Belgrade_vs_Rangers__Ryan_Kent_Goal_70.JPG
    Dinamovski :wink:
  • Patrik11
    164
    pojavila se informacija da je sheffield united zainteresiran za kenta
  • CastAway1986
    3.5k
    napisao sam to gore jer je to izjavio trener Cardiffa kao u smislu da ako se premierligaš zanima za Kenta ostali nemaju nikakve šanse da ga dovedu
  • Patrik11
    164
    ispricavam se na ponavljanju poruke sheffield united treba igrace po lijevoj strani imaju diaza na posudbi iz viljareala i neke mlade zelene tako da bi se vrlo lako mogli odluciti za kenta
  • Eduardo
    24.9k
    vruca glava jbg na isti nacin kako livaja nije uspio nigdje osim u hajduku a ima svePatrik11

Možda sve potrebno za HNL. U europskim i svjetskim okvirima to je 3-4 klasa napadača. Čovjek do dolaska u Hajduk ima jednu sezonu u karijeri u kojoj je zabio +10 golova.
  • Juznjak
    4.3k

Da je bar nama jedan takav koji ima sve potrebno za HNL, a još uz to ne može nigdje drugo igrat…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.