• Sbkbbb
    457
    “Ipak, informacije su za sada dosta kontradiktorne. Po nekim izvorima, od Brekalovog transfera na Poljud nema ništa. Hajduk, navodno, nije poslao nikakvu konkretnu ponudu Fiorentini te je Brekalo, s obzirom da je u duši veliki dinamovac, odbacio svaku mogućnost prelaska u Hajduk.”

Sportske
  • Krizy
    64.2k
    Budemo vidjeli tko će na ljeto igrati u boljem klubu. Ja sam uvjeren da je Grüll bolji igrač za nas jer je u formi. Ili bilo koje drugo krilo koje je u formi u relativno dobroj ligi.

Kako god, na ovoj temi sam većinom rijetko aktivan u ovakvim vremenima pa se povlačim.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Treba dat Rijeci igrace koji bi im mogli biti od pomoci za naslov prvaka i nek se potuku s tovarimalaznjakAndrejaKramarica

Nadam se da se salis, inace si teski debil.

Tu Rijeku smo pojeli na Maksimiru i opet cemo.
  • marcio amoroso
    47.5k

Ja se referiram na zadnju polusezonu. Moraš priznati da su serie a i austrijska liga nebo i zemlja. Vjerojatno bi i Brekalo tamo igrao svaku.

Jučer sam pričao sa kolegom sa foruma i složili smo se da nije slučajno da je nama Brekalo dvije zime zaredom dostupan, ali da bi nam isto tako bio upgrade u odnosu na ovo šta imamo.

Mi više nemamo Oršu ili Ivanušeca na lijevom krilu nego Hoxhu kojem je najveći uspjeh 5 golova za Slaven i Špikića koji se plaši svoje sjene.
  • T90d
    2.5k

Iz jedne tovarske grupe, potpis Brekala ide u ponedjeljak.
  • Nogo
    9.4k
    Mi od toga da ćemo imati 2 lijeva krila smo došli do toga da Hoxha nema konkurenciju. Vidović nije krilo, a Rukavina je OUT.
    Ja se nadam da će Kent ili netko treći doći samo da zaoštrimo konkurenciju + novi trener.
  • Crni86
    18.1k
    Zadnje dve sezone pred najvecim konkurentom na misice osvajamo naslove, znamo da smo rasprodali 3 reprezentativca, znamo da se igra novi sustav Lp iduce sezone i da su tu masne pare, znamo da konkurent je u velikim problemima s financijama i da ulaze sve napore da uzme titulu kojoj su bili blizu zadnje dve godine. I svakom logicnom bi bilo moramo u rizik i moramo osigurat naslov, makar to znacilo zavrsit godinu u sitnom minusu, nema mjesta za stednjom imamo vise lovr od njih vecu reputaciju i to je gotova prica. A sta mi napravimo? Stezemo obruc, stednja stednja stednja stednja, dovodimo anonimce, poluigrace,nemamo viziju, sportskog direktora. Jedino me vesele izbori i ako je ovo cijena koju moramo platiti da dobijemo svoj klub, neka je i ja bi pristao na nju, ali se jebeno ne mogu oteti dojmu da se ovo sve namjerno radi. Jer i obicnom laiku je ova matematika jasna, osim nasi banditima. Toplo se nadam da cemo na izborimo dobiti personu koja ce nas povesti i postaviti stvari na svoje mjesto. Toplo se nadam da je Zvone ta osoba u nekoj od funkcija jer jedino on moze izvuc ovo iz govana.
  • laznjakAndrejaKramarica
    203
    naravno da se zajebavam. Daj mi Badelja i prvaci smo
  • San Lorenzo
    23.6k
    Pitanje tko iznutra namjerno oslabljuje i sabotira Dinamo i zašto..Nolifer

Rekao bih da nije riječ o sabotaži jer i sabotaža zahtjeva neki nivo sposobnosti i promišljenosti kojeg ovi nemaju.
  • Nolifer
    13.6k

Ali taj netko planski uništava klub
  • Krizy
    64.2k
    Sigurno bi tamo igrao. Ali ja ne govorim samo o samoj kvaliteti igrača. Nekad je bolje uzeti igrača koji je u formi, puca od samopouzdanja, igra s obe noge nego Brekala koji bi u Dinamo nakon što su mu propale sve opcije i koji u zadnje dvije sezona ima dva gola i asistenciju.
  • bluelions
    450
    pa plaćaju i oni dalje novinare iako nisu u klubu...
    Vlatka i Barisic su se krstili i obratili? Ne baš, isti su ljudi kao i prije
  • bbb medimurje
    4.8k
    Doznajemo kako su polusezonu u bijelom dresu spremni Splićani Brekalu platiti u rasponu od 350.000 do 400.000 eura za posudbu do kraja sezone.

Koliko je ponudio Olympiacos znaju u Firenci, ali svota koju je ponudio Hajduk za Brekala bitno je manja od one koju je 25-godišnji krilni igrač mogao imati u Dinamu.

Za tovare se znaci bio spreman odreci jos vise nego za nas.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Za tovare se znaci bio spreman odreci jos vise nego za nas.bbb medimurje

Da je toliko trazio od Dinama uzeli bi ga odmah. Pa nismo mi debili da placamo duplo igrace.
  • Krizy
    64.2k
    Alexander Gorgon je imao sličnu sezonu kao Grüll u Austriji, a liga im je sada i jača. I nakon dolaska u Rijeku je bio fantastičan. Upisao 33 gola i 14 asistencija u 100 HNL nastupa.
    Oršić je u 132 utakmica upisao 57 golova i 29 asistencija za Dinamo u HNL-u.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.