• serbus
    4.3k
    A drugo oko Brekala bi predložio da se smire strasti barem dok ne potpiše onda raspalite
  • KaJJe
    253
    Ludo je kolko se mi tu zivciramo, a gospodu boli briga.
    Ako Brekalo ode dolje to puno govori i o njemu i o stanju kod nas.
  • Joza
    489
    Najgore od svega je kaj su ovi dani ocito dotukli naseg miru i nema ga na vidiku da nam barem neku prognozu kaze moze i vremena.
  • dumitrumitu
    1.3k
    Mene u ovom trenutku ne zanimaju ni transferi ni prvenstvo. Ova sezona je gotova. Nadam se nekakvoj promjeni nakon izbora.
  • Forenzicar
    25
    Ma ljudi pustite Brekala, znamo kakva nam je uprava i da je sramotno što rade ali se treba danas okrenut utakmici, a ne da žalimo što ide možda u hajduk a ne u Dinamo
  • Miro Vugrinec
    5.4k
    Nažalost za ovaj prijealzni rok (prošla baba s kolačima). Nakon sto smo “sramotno”’necu rec propustili nego odbili Josipa Brekala. Po mojim saznanjima to je to od ovog prijelaznog roka. Sta smo doveli, doveli smo
  • ZGBhoy
    1.7k
    17 Kola prije kraja je tebi Sezona gotova?
  • Jaro
    7.7k
    Po mojim saznanjima to je to od ovog prijelaznog roka. Sta smo doveli, doveli smoMiro Vugrinec

Kako i koga dovode, ovo i nije tolko losa vijest. Nece nas spustiti skroz do razine Rudesa onda...
  • marcio amoroso
    37.3k
    Kako i koga dovode, ovo i nije tolko losa vijest.Jaro

Slažem se.
  • Crni86
    4.5k
    24h su maknule clanak o tome da je brekalo odbio hajduk…
  • Mlađi referent
    12.3k

Odlično, ciljano smo se pojačali, dvije top kvalitete doveli, provjereni, popunili sve manjkave pozicije. Na svakom dijelu terena smo barem 4-5 puta jači od konkurenata, svaka čast.

Kaže Olivari - top!
  • Armagedon13
    959
    Jedini transfer koji bi me oduševio je odlazak kučke
  • FrenchMontana
    634
    Mastam danas 90min udaranje po mumiji, tajnici, loleku i boleku. Ok izbori se blize, al mirkec i dalje drzi sve uzde, vrijeme je za enorman pritisak da ti ljudi samovoljno odu. Tribina tu mora potegnuti. Ovo s Brekalom je samo jos jedna kap u casu koja se preljeva vec neko vrijeme.
  • San Lorenzo
    16.7k
    17 Kola prije kraja je tebi Sezona gotova?ZGBhoy

Veća je šansa da ponedjeljak ujutro dočekamo na -10 nego na -4.
    Momentum je potpuno na njihovoj strani, klub nam je u organizacijskom kaosu, ja iskreno ne vidim što je to što situaciju može okrenuti na našu stranu.
  • emilperska
    6.5k
    Ja za početak želim odlazak S.J.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions