• Mihaljević
    14.2k
    Ma koji Dinamovac bi potpisao za Hajduk? Pa da me pljunu svi navijači Dinama u facu ne bi prešao u hajduk... Prije ću gledat Hoxhu kako gubi posjed 20 puta po utakmici nego tog velikog Dinamovca... Fuj.
  • Klenx
    9.8k
    Nema toga u profi nogometu.
    Nisu profi nogometaši kao mi, navijači. To je izumrlo. Prvo malog su sjebali u zadnji tren, a drugo normalno da mali važe, da vidi tko je prvi u HNL-u i da mu je privlačno da je na jednom krilu on, a drugom Perišić.

Da se Hajduk javi s boljim uvjetima, mislim da na prste jedne ruke možemo nabrojati naše aktualne igrače koji ne bi otišli dolje, direktno.
    Čak i na pola prstiju jedne ruke.

To su sve sitnice koje tvoje veću cjelinu, a naši retardi ne vide niti prst pred nosom.

Po meni je ovaj transfer pišanje po Dinamu, pokazivanje moći i dokazivanja tko je novi alfa u HNL-u.
    I ako ove godine uzmu naslov, a debeli su favoriti, to se neće promijeniti još 5 godina.

Umjesto da ti potencijalni game-changer sa 200+ nastupa u ligama petice dođe, ti ga jebeš sa židovljenjem, pa s trenerom, pa s kurcempalcem.
    I taj game-changer ode u konkurenta. A ti se jebi s Glatkom Peras i trenerom koji lajka pičke!
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Ajmo konstatirati neke činjenice:

Ako brekalo ode dolje, magarad se doslovno ruga s dinamom!

Ako ode dolje, brekalo je p....a!

Ako brekalo ode dolje, onda je to rat uprave sa barom!

Ako magarad bez ikakvog ozbiljnijeg inputa novca u zadnjih ohoho u zimskom prijelaznom roku dovede kleinhesnera, perišića, brekala... a naši sa 80 000 000 eura ulaznih sredstava u godinu i pol mogu dovesti samo hoxu iz slaven belupa... onda su ili nesposobni ili namjerno buše klub.
  • emilperska
    12.8k
    U tjedan dana se urusilo sve. Sad vele da S.J. nece otic ni ako izgubi dns.
    Gdje su pare od ljetos?????
    Cilj je unistenje kluba ocito kombimirano s nesposobnoscu..
  • Danko
    2.7k
    Izgleda da tonemo , brzo ali sigurno.....
  • NitkoBitan
    33.7k
    Treba razbit mit i o nevideno dobrom prijelaznom roku Hajduka sa kojim se konstantno usporedujemo.

Laslo 6 mjeseci nema odigrane utakmice, dosta Zonasa nije bilo za njegov dolazak i dok je bio konstantan u Osijeku. Perisica su dobili zbog strganih ligamenata i upitno je koliko im moze pomoc. Od Kalinica smo vise manje sve vidjeli a sad je jos godinu stariji. Brekalo bi im bio najbolji dolazak a to je tek za vidjet oce li se ostvarit.

Nama sigurno prvenstvo nece sjebat "atomski Hajduk", nego mi sami, u nasim glavama je problem. Kad ti igrac Lokomotive kaze da su ti igraci izgledali bezvoljno i nemotivirano...
  • Olmic
    5.5k
    Brekalo ako ode u Hajduk pokazuje vise o sebi kakav je covjek
  • emilperska
    12.8k
    Pišemo na krivoj temi, ali vidim da svi ovdje pišu o tome..
    Događa se nešto slično u sportskom smislu kao u sezoni 2004/2005 kad smo igrali ligu za bedaka.
    Situacija je tada bila da je glavi to bila 2.sezona zaredom koju nije uzeo naslov odnosno sjebao je s kadrom i već u ožujku se krenulo s resetom. Kuže se sam ponudio u novinama da će bit prvak s postojećim kadrom, riješilo se te starije ekipe i dogodine smo odigrali jednu od men najdražih sezona makar Europe nije bilo..

Ovdje se u kratkom roku urušilo sve, imamo Upravu koja se o ničem ne oglašava pa onda nam ostaju poluinsajderske informacije i novinarski članci po kojima ista Uprava de facto radi protiv kluba.
    Imamo trenera koji očito nije ova razina ni približno, a igrači ga k tome ne slijede opće.
    Imamo senatore koji su svoje odradili prije 2 godne, a igraju ustaljeno u prvih 11
    Imamo igrače/zvijezde koji gledaju da zbrišu na prvu solidnu ponudu..

Ugl stvarno nije dobro, ali treba krenut s čišćenjem.
    Nekako nisam optimističan da će izbori sami za sebe utjecat na nešto s Upravom, već će Upravu u jednom trenutku (tajnicu prije svega) smijenit izvršni odbor koji je ipak sposobniji od Uprave jer je riječ o takvoj strukturi ljudi, da se ne izrazim drukčije.
    Trenera se moramo riješit već danas i novi trener mora postati netko tko je kadar uigrati momčad za ljeto, ova sezona je gotova očito. Od forsiranja Rileta, Ademija i Mišića da pobjedimo Goricu nema više ništa. Priliku moraju dobiti Sučić i ostali u kadru.
    Ako postoje manageri koji rade kontra kluba ciljano, onda svi njihovi igrači moraju biti transferirani, a istome mora biti zabranjen pristup u krug stadiona. Čišćenje mora krenuti od seniorske ekipe pa do pionira.
  • Mali Zeus
    20k
    Hajduk nam se ruga u facu a uprava sjedi i gleda.
  • San Lorenzo
    23.6k
    Čačiću skidam kapu jer s tim hohštaplerima nije htio biti u istoj prostoriji, a kamoli razgovarati...a govance i njegov svodnik nek idu u hajduk, baš su si taman.
  • emilperska
    12.8k

Možda je to i cilj..
  • Vučko53
    309
    Lovro Chelfi (2007) talentirani mladic iz Dinama presao u Kustosiju..
  • Ban
    698
    Ovi komentari koji pljuju po upravi koja je kakti sjebala Brekala su teški odron. Ako ikad postoji trenutak da se da podrška upravi to je u ovom ratu kontra Bare i njegovih plaćenika.

Uprava im svojih problema i svi smo ih svjesni, ali zatvaranje vrata Bari i Brekalu nije jedan od njih.
  • Brusa
    3.7k
    već je to objavljeno na Zoni, samo na drugom pdf. Otišlo je još par juniora i kadeta u NK Kustošija. Slobodno, što se mene tiče. Dečki koji u dobi toj odu iz dinama u trećeligaša, sretno im sa karijerom...
  • emilperska
    12.8k

Brekalo je najmanji problem..
    Mene isključivo zanima gdje su pare nestale od ljeta.
    Zaradili smo isti iznos kao pod Z.M. za kojeg imamo potvrđene optužnice koliko je i što je izvukao, a tad je bilo solidnih ulaznih transfera svake godine, sad nema ničeg.
    Jebe mi se za Brekala, ni prvi ni zadnji koji ima krivog menadžera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.