• Crni86
    12.9k
    lesi sam sebi skocio u usta ovim clankom, treba sad izvuc clanak kada je pljuvao po omladinskoj skoli dinama i kako nemamo buducnost, a sada iste te ljude koji su vodili tu skolu hvali. Danas svaki drkadzija moze biti novinar…. Zabranit mu pristup maksimirskoj na 500 metara kao i doticnom agenticu, pobrinut se da nk kustosija u busucim danima postane dio proslosti… nas grad, nasa pravila!
  • Facke
    6.4k

Normalne. Menadzerska su to posla. Bilo je jasno da bu nakon Brekala krenul u neku akciju.
  • Kristijan992
    527
    Belinho je idući 99%, a tu je potrebna neka njuška s autoritetom koja će postaviti stvari, ovo iz dana u dan sve gore prema gorem, a ovi gore naravno da su nesposobni ikakvu ispravnu odluku donijeti...
  • Jurki
    18.6k
    Tko je taj Bisko? Jbt prvi put cujem za covjeka.
    Edit: a kaj se smrada Bare tice, svim tim klincima koji imaju njega za managera lijepo objasniti ili ce mijenjati managera ili sikter iz skole.
  • rioda
    9.3k
    Kako prvi put čujete? Pa čovjek je bio "jedan od najisturenijih" u našoj školi :grin:

Menadžeri su zlo, Bara je zlo, treba se klub oštro postaviti prema tome. Samo, mi smo upravljački trenutno na dnu.
  • Jurki
    18.6k
    Kako prvi put čujete? Pa čovjek je bio "jedan od najisturenijihrioda

Da je bio jedan od najisturenijih onda bi sigurno culi za njega.
    Jbt nitko cuo za njega a bio najvazniji. :rofl:
  • Crni86
    12.9k
    kolega je bil sarkastican haha
  • Jurki
    18.6k

Ma znam da je teski sarkazam u pitanju.
  • Georg Koch
    6.3k
    Napisat cu ovaj komentar, znam da cu naici na kritike, al ajde ;) I da, ne mislim se sada raspravljati oko ovoga, samo cu napisati bit, a to je da razumijem Baru.
    Bari je sve ovo samo biznis i briga ga. Mi smo izjebali i njega i malog Brekala(krivo mi je zbog Breksa, lako za Baru). Bara je opasan lik u svom poslu, i ne bi ga bilo lose imati kao svog. Uz naravno, model koji zadovoljava obojicu.
    Inace, otici ce u tovariju i dolje dati novog Olma i Olmice.
    Biznis je sve to. Mirno i stalozeno, a pametno.
    Bjelici bi sad u problemima svi presli preko korporacije i cistog vrijedjanja kluba i svega oko kluba.
    A oko ovoga bi digli nos i zavrsili.
    Kako da ne.
    Smirit se pa onda donositi odluke...
    Toliko od mene na ovu temu ;)
  • Jurki
    18.6k
    Inace, otici ce u tovariju i dolje dati novog Olma i OlmiceGeorg Koch

Smatram da se Olmo dogodi jedanput u sto godina. Tak da jako tesko da se takav slucaj moze ponoviti.
    Međutim smatram isto tak da si u pravu.
    Jer je nazalost nogomet otisel u kurac zbog tih managera i ne mozes bez njih funkcionirati.
    Isto tak Baru boli k za prosle neuspjele poslove. On kad vidi priliku za zaradu ce poslovat i sa zakletim neprijateljem.

Edit: vec sam ovo napisal milijardu puta i dosadan sam sam sebei ali nama treba sportski direktor sa mudima koji ce takvom salabajzeru pokazati di mu je mjesto.
  • miro
    7k
    Smirit se? Zašto? Otići će doli ako ne pristajemo na njegove ucjene? Pa nema s takvim pregovora, taj samo gleda sebe i jebe mu se za sve. Otkačit ga za sva vremena i nikad ne zaboravit
  • rioda
    9.3k
    Ja mislim da Bara ima neke ambicije oko Dinama, već duže radi kampanju kako bi prikazao u klubu sve lošim i nesposobnim (dobro, nije ni daleko od istine), ali tko zna što se kotrlja u tim krugovima...

Ovo je samo još jedan Barin plaćeni članak, jasno je i po tekstu, i po autoru teksta... Sad će vrbovati i neke druge igrače, pokazivati im taj članak itd.

Znam za jednog dječaka od 12-13 godina kojeg je dosta menadžera htjelo pod svoje. Pojavio se Bara s pričom, ostali menadžeri odustali i roditelji su potpisali s Barom. U tim krugovima je navodno strah i trepet, vjerojatno koristi razne "mamićevske" metode.
  • deda
    38.8k
    Bara je nama kroz razne Tonone izbio već milijune iz džepa. Ja si jednostavno postavljam pitanje može li Bara biti vlasnik kluba, manager igrača u drugom klubu. Neovisno bio to Dinamo ili netko drugi. Mi smo od Bare potrefili jedino Olma i što vrijeme više prolazi uvjereniji sam da je to bio fakat čisti slučaj.
  • Jurki
    18.6k
    Tueto Fotso.. novi Maradona
  • blue heart 72
    2.4k
    Ja se sve više i više pitam da li je stvarno ovo istina kaj se piše za Brexa. Više mi miriše da je to Barino maslo sa nekoliko plaćenih novinara da se klub sroza što je više moguće. Jasno mi je da su Mumija i njegova ekipa nesposobni do bola. A da su opet toliki diletanti, kako se piše ne mogu jednostavno povjerovati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.