I evo prve problematike statuta, nije strasna ali u ovom trenu mi zbog toga nemremo zvonu vidjet ko predsjednika te ko zna kolko jos kvalitetnih ljudi cemo propustiti … mi sad gubimo kvalitetnu osobu (u ovom slucaju zvone) kada je ta osoba radila u nekom nogometnom savezu ili klubu jer vrlo logicno je i da niko iz hnsa/lokse/nekog treceg saveza ili kluba ne smije biti clan dinama. Mislim da je tu trebalo nadodati neki izuzetak i staviti da se taj dio ne primjenjuje na osobe koje radi svojeg posla nisu smjele biti clanovima dinama. — Crni86
na mjesto Predsjednika (recimo u Realu da bi se uopće kandidirao za predsjednika moraš biti član 20 godina u kontinuitetu, plus još neki uvjeti) — Bosskovitz
Čemu? — Mali dioničar
Naravno da je to neprimjenjivo na nas s obzirom na sve kroz našu povijest, ali zašto za 10 ili 15 godina uvjet za predsjednika kluba ne bi recimo bio da je najmanje 5 ili 10 godina član kluba? — Bosskovitz
el po tebi predsjednik izvršna funkcija po ovom statutu? — Jaro
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.