• Ban
    698
    U vezi onih glasina za Goričana, pa njega je i Čabraja "kritizirao" nakon utakmice kada je rekao da je moglo biti i više golova da su donošene pametnije odluke u napadu. Siguran sam da je mislio na Goričana i Šotičeka jer sam i sam dijelio to mišljenje za vrijeme utakmice.
  • sport
    4.9k
    Šimić je sam dao ostavku i ne prima nikakve uplate,čisto istine radi.
  • i more je plavo
    1.3k
    Procitao sam to negdje, ali s obzirom da nije zelio pricati o stvarnom stanju u klubu, ostavlja mi neku sumnju.
    Svi su diplomati, a Dinamu treba dobar potres, da srusi do kraja to ruglo od stadiona i istjera iz rupa sve miševe koji negdje grickaju a ne vide se.
  • Jurki
    18.5k
    Procitao sam to negdje, ali s obzirom da nije zelio pricati o stvarnom stanju u klubu, ostavlja mi neku sumnju.i more je plavo

Ne zelim nikoga braniti niti mi je to namjera. Ali zasigurno Šimic kao bivsi zaposlenik kluba sigurno ne smije iznositi "zmazani veš" i financijsku situaciju kluba (upitno je dal je opce bil upucen u stanje blagajne) jer je to vrlo lako utuzivo.
    Ovi smradovi su tak i tak na izdisaju i nece jos dugo biti u klubu.
    A Šimic ako ima neke informacije o mozebitnom kriminalu onda novine i javnost nisu mjesto gdje se to iznosi.
  • emilperska
    11.1k

Bas ja zicam na drugim temama
  • dinon7
    1.9k
    Deni Jurić na posudbi u Sloveniji.
    Vrbancic u Dubravi
  • emilperska
    11.1k
    Ja stvarno odbijam vjerovati, a mislim da bi i svi trebali, da mi nemamo za jos jedno ili dva pojacanja. Cak mislim i da imaju nekog na lageru, samo da se ceka situacija s novim trenerom da se rijesi jer ocito da nece S.J. dovodit nove Hoxhe i Brodice jer kao prvo nisu igraci za Dinamo ocito, a kao drugo mislim da ni Tajnica ne vjeruje da ce S.J. kao trener docekat veljacu..
  • Izet Hajrović
    5.8k
    imaju Kenta, nadam se da će se barem on ostvariti, a vjerojatno možemo očekivati i dovođenje nekog desnog beka na posudbu, teško da ćemo izdvojiti više od 1 mil. za desnog beka.
  • Ban
    698
    Dosta više tih posudbi. Neka kupe igrače koji će dugoročno biti u planu. Imamo Mikića za desnog beka, dečko je dovoljno dobar. Treba nam desni stoper koji zna s loptom... khm... David Brekalo.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    brekalo želi plaću koju mu ju nudio midtjyllanda a to je preko milju eura
  • Ban
    698
    Neka mu daju preko milju eura. Bolje njemu nego Josipu ili Kentu. Trebamo desnog stopera koji će u dogledno vrijeme oformiti udarni par sa Perkovićem.

Živković nije taj, a iz škole u skorije vrijeme neće nitko iskočiti (na stoperu, jel). Što više odugovlače sa dovođenjem stopera, to će nam teže biti pronaći adekvatnoga.
  • Dautbegović1
    92

Ajd sad to ponovi još tisuću puta
  • Ban
    698
    Meni uopće nije jasno zašto mi najednom toliko guramo Živkovića i to do točke da Perković prema tom planu ispada iz prve ekipe? Mali Perković je jebeni tenk i jedini je mladi HNL stoper od kojeg imam velika očekivanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.