Koja je točno relacija ove izjave sa razumom? Kako samo na osnovu godina možeš reći da se nešto kosi sa razumom? Nisi gledao Mikića do ovih priprema niti si gledao ikoga od igrača koje preporučuješ. Ako napokon imamo klinca koji je spreman onda je besmisleno trošiti ograničena sredstva na poziciju koju naš mali može adekvatno popuniti. — Ban
Doveli smo krilo. — Ban
Pusti Barcelonu, pusti druge igrače i klubove. Pričamo o Mikiću i našoj situaciji u Dinamu, što kadrovskoj, što financijskoj. Očekivao sam da će Mikić početi kucati na vrata seniorskog nogometa sljedeće ljeto ili zimu, ali za mene je on već na ovim pripremama pokazao da je spreman. U kontekstu u kojem se nalazimo mislim da je najracionalnije dati mu već sada šansu u rotaciji sa Riletom. Ima dobru pas igru i dobar je u oba smjera. U klubu i sami govore da ga nitko ne može predriblati. Sigurno da se u takvim izjavama stvari malo i preuveličaju, ali obrambena stabilnost je u tim godinama najkritičnija stavka. Ako mali pokazuje da može, nema razloga trošiti ograničene resurse na novog beka umjesto na stopera. Naše stopersko pojačanje je u prvoj utakmici napustilo igru na poluvremenu, a moglo je biti isključeno i ranije.Gledaj, premlad je on, gledaj gdje je završila Barcelona kad je gurala igrače od 17 godina. Njemu treba prirodno odrastanje da bi bio spreman za seniore. Riječ je o talentu, ali trenutno on nema baš dobre ofenzivne karakteristike prema viđenom s priprema, nema centaršut i nije prodoran jedan na jedan. Vrlina mu je defanzivna stabilnost, a ovo ofenzivno će doći s godinama, a nama trenutno trebaju bekovi s ofenzivnim karakteristikama jer Perković i Ristovski nemaju nikakav učinak u napadu pa vjerujem da će Ogiwara biti osvježenje s lijeve strane, a Perkoviću se nadam na stoperu, kao prva opcija. — Izet Hajrović
Jesmo, doveli smo, ali nakon onog poteza Špikića mislim da si je zacementirao status ala Menalo i kod navijača i kod trenera. Vidović nije pravo krilo, a vjerujem da će u nekim trenucima čak imati prednost nad Špikićem na desnom krilu jer je to igrao u Vitesseu. Svakako bi dobro došao Kent. — Izet Hajrović
Previše ste se svi zajedno upecali u tu novu novinarsku priču o "senatorima" koji drmaju svlačionicom. Vjerojatno imaju utjecaja, ali baš da odlučuju u svemu je novinarska packa. — nemapredaje
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.